Fame Story: Οι 2 νέες αφίξεις και οι 3 υποψήφιοι προς αποχώρηση – Χαμός στο σπίτι με Μαίρη και Andrew

Το τρυφερό φιλί της Χριστίνας με τον Στράτο κατά την αποχώρησή της!

Must Read

To μουσικό ταξίδι έφτασε στο τέλος του για την Χριστίνα και ρόλο έπαιξε σίγουρα ο ομηρικός τσακωμός που είχε με την Αλεξάνδρα Κατσαϊτή λόγω της στυλιστικής επιλογής που είχε κάνει η καθηγήτρια για εκείνη.

Η κατάσταση είχε φτάσει στα άκρα και η μαθήτρια αποφάσισε να μην παρακολουθήσει το μάθημά της καθώς αισθανόταν ντροπή για ότι είχε συμβεί μεταξύ τους.

Οι δυο τους ωστόσο, στο προηγούμενο live φάνηκε να αφήνουν πίσω τους αυτήν την άτυχη στιγμή και να ξεκαθαρίζει η κάθε μία την θέση της.

«Δεν το έχουμε λήξει γιατί δεν είχαμε ποτέ την ευκαιρία… Δεν μου αρέσει η αυστηρότητα, μόνο αν δεν υπάρχει ευγένεια και σεβασμός. Μπορεί να ήταν μια λάθος στιγμή. Δεν θεωρώ ότι είναι ένας τρόπος επικοινωνίας να φωνάζουμε.» είπε αρχικά η στυλίστρια.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε η παίκτρια λέγοντας: «Έχω κάθε καλή διάθεση να το αφήσω πίσω αλλά δεν είμαι ασεβής. Να κάνουμε ένα βήμα πίσω και οι δύο» είπε εμφανώς ενοχλημένη

«Εγώ δεν προτίθεμαι να δώσω συνέχεια σε κάτι τέτοιο όμως θέλω να υπάρχει σεβασμός» είπε από την πλευρά της η Αλεξάνδρα Κατσαϊτη.

Στο τέλος οι δυο τους αγκαλιάστηκαν και φάνηκε ότι το θέμα έληξε.

Ωστόσο έπειτα από την απόφαση των καθηγητών, η Χριστίνα Ζιώγα ήταν αυτή που αποχώρησε από το παιχνίδι.

Περισσότερο απ’ όλους στεναχωρήθηκε ο Στράτος, με τον οποίο έχουν έρθει πολύ κοντά μεταξύ τους.

Οι δυο τους μάλιστα αποχαιρετίστηκαν με ένα τρυφερό φιλί.

Εκτός όμως από την συγκινητική στιγμή με την αποχώρηση της Χριστίνας υπήρχε ένταση στην μουσική ακαδημία ανάμεσα στην Μαίρη Τσαβαλιά και την Andrew Punch.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Andrew είπε στην Μαίρη το βράδυ πριν το live να κοιμηθεί, εκείνη ωστόσο δεν ήθελε καθώς ήταν αγχωμένη και ήθελε να μελετήσει το τραγούδι που της είχαν αναθέσει για να τραγουδήσει. Η Andrew τότε της πέταξε ένα μαξιλάρι. Η κίνησή της αυτή, τρόμαξε την Μαίρη η οποία στην συνέχεια ξέσπασε σε κλάματα.

Μετά την αποχώρηση της Χριστίνας προστέθηκαν ακόμη δύο άτομα στην μουσική ακαδημία, η Ελεάννα και ο Μάριος.

Όμως εκτός από τις αποχωρήσεις και τις αφίξεις, ήρθε η ώρα που η Ηρώ θα ανακοίνωνε στους σπουδαστές τους τρεις υποψήφιους γι’ αυτήν την εβδομάδα κι αυτοί δεν είναι άλλοι από τον Τίτο, το Nicky και την Andrew.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This