Ο Παράδεισος των κυριών: Η Γεωργία θα συγχωρήσει τον Πάρη

Must Read

Ο Φώτης με τη Μάγια επισκέπτονται το αστυνομικό τμήμα και η κατάθεση της αρκεί ώστε να ενοχοποιήσει το Χρήστο: «Αυτός σκότωσε την Λόλα είμαι σίγουρη. Τον φοβάμαι αυτόν τον άνθρωπο. Σε κάποιες ιδιωτικές μας στιγμές του ζητούσα να βγάλει το πουκάμισό του και δεν ήθελε με τίποτα. Εγώ όμως κατάφερα να του το βγάλω και αυτό που είδα δεν περιγρέφεται. Ήταν γεμάτος σημάδια και καψίματα» καταθέτει η Μάγια και ο Σωτήρης συνδέει τον Σωτήρη με τον εμπρησμό του Παραδείσου.

Ο Ντίνος λέει στον Βύρωνα το νέο του σχέδιο που αφορά την αναζήτηση της εξαφανισμένης Λιζέτας στην Αμερική. Παρόλα τα εμπόδια και τις αντιρρήσεις των περισσότερων ο Πάρης και Γεωργία συναντιόνται ξανά: «Δεν με νοιάζει τι λένε οι άλλοι, σ΄αγαπάω Πάρη, θέλω να είμαστε μαζί» του λέει.

Στο μεταξύ ο Σίμος πείθει την Αμαλία να πάνε μια βραδινή βόλτα και το κλίμα ανάμεσά τους είναι πολύ ερωτικό και ρομάντικό. Ετσι δίνουν το πρώτο τους φιλί. Την ίδια στιγμή ο Άγης κάνει μια σειρά από μυστήρια τηλεφωνήματα στο σπίτι του και αποκαλύπτεται μόνο στην Αμαλία: «Θέλω να σε δω. Μην πεις σε κανέναν τίποτα και έλα να βρεθούμε, είναι ανάγκη» της λέει.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This