Εν εξαλλω ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τη νέα «επίθεση» του Light: «Ένας τύπος που κάτι ναρκωτικά και κάτι όπλα του βρήκανε…»

«Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε», είπε μεταξύ άλλων ο τράπερ.

Must Read

Τέλος δεν βάζουν στην κόντρα τους ο Light και ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Όλα ξεκίνησαν όταν ο Light χαρακτήρισε βαρετό και απολίθωμα το τραγούδι του Βασίλη Τσιτσάνη, «Ντερμπεντέρισσα». Ο παρουσιαστής ξέσπασε χαρακτηρίζοντας τον γνωστό τράπερ, μεταξύ άλλων ως ανιστόρητο, άσχετο, ανύπαρκτο και ανήθικο.

Ο Light από την μεριά του δεν το άφησε να περάσει έτσι και σχολίασε πως ο παρουσιαστής: «Έχει μαζέψει ομάδα εκεί την Super Κατερίνα και όλα τα τυπάκια εκεί του πάνελ και κάτι φίλους του από το ΚΑΠΗ και θα έρθουν με τα πι και τις μαγκούρες στο επόμενό μου live», με πολλούς, αλλά και τον Ανδρέα Μικρούτσικο να κάνουν λόγο για ηλικιακό ρατσισμό.

Την δική του απάντηση έδωσε ο Light στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και φυσικά για ακόμη μία φορά ήταν προκλητικός.

«Έχω μεγάλη κόντρα με τον Αντρέα Μικρούτσικο. Έχουμε beef… Τι είπα για την ηλικία, τα ΚΑΠΗ και τις μαγγούρες; Γιατί είναι ηλικιακός ρατσισμός; 75 χρονών δεν είναι ο άνθρωπος; Πως είναι ηλικιακός ρατσισμός; Ο ηλικιακός ρατσισμός είναι συνήθως αντίστροφος.

Είναι συνήθως αυτοί που είναι 150 χρονών και θεωρούν ότι, επειδή είναι 150 χρονών αυτομάτως τους οφείλουμε κάποιο σεβασμό. Ο σεβασμός κερδίζεται. Επειδή είσαι 150 χρονών και είσαι μούμια δε σημαίνει ότι πρέπει να σε σεβόμαστε. Τι έχεις κάνει που αξίζει τον σεβασμό μας; Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που λένε “ποιος είναι ο Light που είναι 20-30 χρονών και μιλάει;”» είπε ο Light.

«Δε νομίζω ότι ο Αντρέας Μικρούτσικος που έχει ζήσει την εποχή τον παχιών αγελάδων, έχει βγάλει εκατομμύρια, έχει βγάλει ακόμα περισσότερα, μπορεί να μας κάνει το θύμα. Σίγουρα δεν είναι θύμα ο Ανδρέας Μικρούτσικος και οι άνθρωποι της γενιάς του. Αυτοί μας φέρανε στην κατάσταση που είμαστε.

Το λιγότερο που μπορούν να κάνουν είναι να μη θυματοποιούν τους εαυτούς τους, είναι λίγο αστείο. Μου φάνηκε τραγελαφικό ένας άνθρωπος 75 χρονών να μη μπορεί να διατηρήσει ένα πολύ βασικό επίπεδο και να γίνεται έξω φρενών και να με αποκαλεί με 30 ονόματα που κανένα από αυτά δεν είναι δικό μου. Επειδή τον googlαρα και είδα ότι 50 χρόνια trash εκπομπές κάνει και στα 75 του, αντί να μπορεί να συνταξιοδοτηθεί με λίγη αξιοπρέπεια, είναι τριτοτέταρτος στο πάνελ της Καινούργιου. Κι εγώ τα ίδια νεύρα θα είχα, τον καταλαβαίνω» πρόσθεσε ο τράπερ.

«Ως τι να μετράει η γνώμη του; Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε ο κύριος Μικρούτσικος ότι πρέπει να τον θυμηθούμε για κάποιον λόγο. Εγώ κάνω τη δουλειά που μου έχουν επιλέξει να κάνω, να κάνω κριτική στο Fame Story. Κι αυτός φαντάζομαι κάνει τη δουλειά του, κριτική σε εμένα που κάνω κριτική. Όλα καλά, δεν υπάρχει κάποιο beef. Δεν έχω χάσει κάτι για να το βρω μαζί του. Μου φάνηκε λίγο τραγικό ένας κύριος στην ηλικία του παππού μου να μη μπορεί να διατηρήσει ένα επίπεδο και να πει αυτά που ήθελε με ωραίο τρόπο.

Είναι λογικό τα σχόλιά μας να προκαλέσουν κι άλλα σχόλια… Δε θεωρώ ότι είναι κακό να υπάρχει παλιά μουσική, κι εγώ ακούω παλιά μουσική, μπορεί όχι ελληνική αλλά ακούω. Αυτό που σχολίασα είναι ότι σε ένα talent show όπως το Fame Story δε θεωρώ χρήσιμο ένα παιδί να ξέρει να τραγουδάει το “Μήλο μου κόκκινο”» κατέληξε ο Light.

 

Τις δηλώσεις του τράπερ κλήθηκε να σχολιάσει ο Ανδρέας Μικρούτσικος ο οποίος για ακόμη μία φορά επεσήμανε ότι: «Με αυτό το άσχετο, ανίδεο, θρασύτατο τυπάκι δεν υπάρχει επίπεδο που να μας ορίζει και τους δυο. Είτε μιλάει, είτε δε μιλάει, μένει λευκό το γιασεμί. Λέει τις βλακείες του, οι οποίες δε με απασχολούν. Με απασχολεί στο βαθμό και το μέτρο ότι είναι σε μια εκπομπή, μουσικών ταλέντων, παιδιών… σε μια επιτροπή που πάνε άνθρωποι που ασχολούνται με τη μουσική, λένε την άποψή τους και κρίνουν τα παιδιά. Εκεί μπαίνει η απασχόλησή μου, ως κριτής των τηλεοπτικών πραγμάτων… Το τι λέει αυτό το ανίδεο και άσχετο πλάσμα δε με αφορά, δε με ακουμπάει. Όλα τα παραπληροφορεί. Ακόμα και την ηλικία μου τη μεγαλώνει επίτηδες. Googlαρε και είδε τον αδερφό μου στιχουργό, εξαιρετικός. Και είναι άσχετος και googlάρει και δε ξέρει να διαβάζει. Είπε ότι είναι μεγάλος στιχουργός, έτσι ξεκίνησε… » είπε αρχικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Είδαμε να διαγράφει όλη την ιστορία της ελληνικής μουσικής… Δε μας φτάνει ότι βιάζει την ελληνική μουσική, θέλει να βιάσει και την πολιτική πραγματικότητα. Που τον βρήκανε αυτόν;… Πλακώνεται με συναδέλφους του και χαλάει μια εκδήλωση… Ένας τύπος που κάτι ναρκωτικά και κάτι όπλα του βρήκανε… Μη μου λες όχι, το ξέρω. Ας με μηνύσει.

Είναι δυνατόν αυτός ο άνθρωπος να υποτιμά την ελληνική μουσική; Τη λαϊκή μουσική, τα πολιτικά πράγματα και οτιδήποτε για να με αποδυναμώσει; Είναι ανύπαρκτο πράγμα. Ένα μηδενικό στο τετράγωνο. Ένα ανύπαρκτο μηδενικό. Θα του στείλω μια σειρά από τραγούδια… Είναι ανύπαρκτος και είμαι υπαρκτός με τα μεγαλύτερα ρεκόρ στην τηλεόραση… Σκάβει τον τάφο του για να βγάλει την ασχετοσύνη του» πρόσθεσε ο παρουσιαστής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This