Η Μάγισσα: «Δεν ήταν ο Μάρκος στόχος! Η Θεοφανώ ήταν και πολύ φοβάμαι πως το προκάλεσε η Μεταξία όλο αυτό»

Must Read

Ο Μάρκος συνεχίζει να παλεύει για τη ζωή του, ενώ η Ρηνιώ κάνει μια δήλωση που θα σκάσει σαν βόμβα στον πύργο: «Δεν ήταν ο Μάρκος στόχος! Η Θεοφανώ ήταν και πολύ φοβάμαι πως το προκάλεσε η Μεταξία όλο αυτό», λέει και προκαλεί καινούρια αναστάτωση. Οι Γερακάρηδες φεύγουν από τον πύργο τους όταν μαθαίνουν πως οι Τούρκοι θα εισβάλλουν στη Μάνη γι’ αντίποινα: «Δεν έχουμε άλλη λύση, γυναίκα, από το να φύγουμε μέχρι να ηρεμήσουν τα πράγματα», λέει ο Σπήλιος στη Γερακίνα. Και η οικογένεια αναγκάζεται να κρυφτεί για αρκετό καιρό και τα νέα είναι αποθαρρυντικά. Ο Πετρούνης επιστρέφει στον πύργο μαζί με την Κυπριανή, που θα ταράξει κι άλλο τα νερά.

Η Θεοφανώ μένει έγκυος από τον Μάρκο και η απόγνωση την έχει κυριεύσει. Από τη μια κουβαλάει το παιδί του άντρα που πάντα αγαπούσε, αλλά από την άλλη γνωρίζει πως όλο αυτό είναι ένα λάθος σε συνδυασμό με τον φόβο της μήπως το παιδί της «κληρονομήσει» το δικό της βασανιστικό χάρισμα! «Δεν ξέρω τι να κάνω; Φοβάμαι», λέει η ίδια στον Φρίξο, του οποίου και εμπιστεύεται την αλήθεια της, ενώ τα πρώτα συμπτώματα της εγκυμοσύνης της αρχίζουν να γίνονται αντιληπτά από τους ανθρώπους της κουζίνας με πρώτη και καλύτερη την Τσαντούλα, που πάει να πιάσει την κοπέλα και να της μιλήσει: «Κορίτσι μου, μήπως είσαι έγκυος;», τη ρωτάει και η Θεοφανώ αναγκάζεται να της το παραδεχτεί. «Κοντεύω να τρελαθώ», λέει η Θεοφανώ και η Τσαντούλα την αγκαλιάζει και της απαντάει: «Μη φοβάσαι, θα βρούμε τη λύση».

Όμως, η νέα κοπέλα που έχει βάλει η Πολυξένη στην κουζίνα για να παρακολουθεί τη Θεοφανώ, τρέχει να της πει όσα έμαθε και η Πολυξένη δεν διστάζει να ρίξει το φαρμάκι της, ενώ φυσικά και ανακοινώνει το νέο αυτό στην οικογένεια Λάσκαρη. Επικρατεί αναστάτωση και η Μεταξία καταλαβαίνει πως πρόκειται για παιδί του άντρα της!

Στο μεταξύ, ο Φρίξος που λατρεύει τη Θεοφανώ σαν αδελφή του, προκειμένου να τη βοηθήσει να γλιτώσει τις κακές γλώσσες, το κουτσομπολιό και το στίγμα στην κοινωνία, δέχεται να την παντρευτεί, ύστερα από σχετικά πρόταση που έκανε η Τσαντούλα. Αυτός που καταρρακώνεται από αυτό είναι ο Μάρκος που γνωρίζει πολύ καλά πως το παιδί είναι δικό του και δεν αντέχει στη σκέψη πως θα χάσει για πάντα τη Θεοφανώ και το παιδί του θα μεγαλώσει με κάποιον άλλον σαν πατέρα! «Περιμένω παιδί από τη γυναίκα που αγαπάω, αλλά ξέρω πως θα μας βρει μεγάλο κακό και περισσότερο φοβάμαι για τη Θεοφανώ και το παιδί», λέει ο ίδιος στην Αναστασία, η οποία προσπαθεί να του σταθεί: «Ξέχνα ό,τι έγινε σαν να μη συνέβη και να κοιτάξεις να κάνεις παιδί με τη γυναίκα σου!». Όμως βαθιά μέσα της η Αναστασία βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται καθώς την ίδια ώρα η Μεταξία και η Κερασίνα, παρόλο που πλαγιάζουν με τους άντρες τους, καμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει ακόμα να μείνει έγκυος!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This