Secret song: Ρίγη συγκίνησης με εκπλήξεις που ήταν «γροθιά στο στομάχι»

Must Read

Το Secret song προβάλλεται κάθε Κυριακή από την συχνότητα του Alpha και έχει σκοπό να συγκινήσει τους τηλεθεατές με τις όμορφες εκπλήξεις που έχει ετοιμάσει η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της για πολύ γνωστά και καταξιωμένα πρόσωπα της ελληνικής showbiz.

Ζήνα Κουτσελίνη

Μία πολύ όμορφη, ξεχωριστή και ιδιαίτερη έκπληξη επιφύλασσε η παρουσιάστρια του show στη Ζήνα Κουτσελίνη.

«Είμαι εδώ για σένα. Οι εκπλήξεις στη δική μου ζωή δεν μου αρέσουν αλλά το τολμώ για σένα και αισθάνομαι αγωνία και χαρά συνάμα. Άλλωστε έχω γράψει και υπάρχει δημόσια, η Ναταλία είναι παρουσιάστρια από το Α έως το Ω», είπε πριν κάτσει στην λευκή πολυθρόνα.

Η γνωστή παρουσιάστρια έμεινε άναυδη όταν είδε μπροστά της την Χριστίνα Μαραγκόζη να ερμηνεύει το αγαπημένο της τραγούδι «θα προχωράμε μαζί» αλλά και τους ανθρώπους που έχει κατά καιρούς βοηθηθεί στον προσωπικό τους Γολγοθά.

Γυναίκες ηρωίδες ένωσαν τις δυνάμεις τους για να της πουν με τον δικό τους τρόπο ένα μεγάλο και πολύ συγκινητικό ευχαριστώ, περνώντας με αυτόν τον τρόπο ένα σπουδαίο μήνυμα στον κόσμο: Να σταματήσει η βία κατά των γυναικών.

«Και να μου έβαζες στοίχημα, δεν θα το περίμενα με τίποτα. Αυτές οι γυναίκες είναι η ζωή μου τα τελευταία 8 χρόνια. Η Χριστίνα Μαραγκόζη είναι πολλά χρόνια. Είναι ένα κομμάτι της δικής μου ζωής γιατί τα τελευταία χρόνια, όσες φορές και αν επέλεξα να κλείνω τηλεοπτικές σεζόν, ήταν πάντα δίπλα μου. Και στο φινάλε της πρώτης χρονιάς, με την Χριστίνα κλείσαμε όταν αποκάλυψα κομμάτια της ζωής μου στην Σκόπελο και άφησα λουλούδια στις σκάλες της μάνας μου που πάντα περίμενα.
Τις υπόλοιπες κυρίες τις γνώρισα στην εκπομπή και νιώσαμε μια οικογένεια. Με τον Παναγιώτη νικήσαμε τον καρκίνο. Είμαι πολύ συγκινημένη αλλά θα προσπαθήσω να πω τα κομμάτια της ζωής μου. Είναι άμεσα συνδεδεμένος με τον Γιώργο Καραϊβάζ. Όταν παλεύαμε να συγκεντρώσουμε χρήματα η πολιτεία κώφευε. Ο Γιώργος έβαλε το στήθος μπροστά!
Η μαμά της Άσπας, είναι η καρδιά μου ολόκληρη. Είναι το κορίτσι που έριξε ο πατέρας του τις σφαίρες. Παρότι έτρεχε για να γλιτώσει από τις σφαίρες, την ακολούθησε για να την σκοτώσει. Αυτή η μάνα είναι ηρωίδα! Έχουμε κάνει πολλά με την Σπυριδούλα. Η Άσπα όταν χαμογελά, χαμογελά ολόκληρη η Σπυριδούλα και όλη η φύση.
Είμαστε αγκαλιά μεγάλη και με τις δύο μανούλες. Κάποιοι σκότωσαν τα παιδιά τους, δολοφόνησαν. Γυναικοκτονία λέγεται!
Δεν μπορώ να το πιστέψω όλο αυτό που έγινε για μένα, δεν ξέρω αν το αξίζω. Αυτό που θέλω να εγγυηθώ με την καρδιά μου είναι ότι όσο είμαι σε αυτή τη δουλειά, θα παλεύω με όλη μου την καρδιά. Ακόμη και έναν άνθρωπο να αλλάξουμε εκεί έξω, θα έχει πετύχει η εκπομπή», δήλωσε συγκινημένη.

Μελίνα Ασλανίδου

Για χάρη της Μελίνας Ασλανίδου μεταφέρθηκε στο Secret Song η λεβεντογέννα Κρήτη. Μπροστά στην τραγουδίστρια εμφανίστηκαν ο Βασίλης Σκουλάς και ο γιος του μαζί με τη σύζυγο και τα δύο τους παιδιά, ένα εκ των οποίων έχει βαφτίσει η τραγουδίστρια.
Όλοι μαζί της αφιέρωσαν ένα κρητικό τραγούδι με εκείνη να μην μπορεί να κρύψει την συγκίνησή της.
«Όχι ρε φίλε, θα τρελαθώ. Από πού να πρωτοξεκινήσω;…Είναι οικογένειά μου, είναι άνθρωποι της καρδιάς μου. Έχουμε συντεκνιάσει. Νιώθω υπερηφάνεια και αγάπη σε όλους. Δεν έχω λόγια, είναι τεράστια η συγκίνηση», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Γιώργος Καραμίχος

Μία όμορφη και συνάμα θλιβερή ιστορία αναπόλησε ο Γιώργος Καραμίχος ο οποίος ταξίδεψε μέχρι τα φοιτητικά του χρόνια.

Η Ανδριάννα Μπάμπαλη τραγούδησε το Porcelain από Moby, ένα τραγούδι σταθμός για εκείνον και τους φίλους του. Στην σκηνή εμφανίστηκαν οι κολλητοί φίλοι του ηθοποιού και το βαφτιστήρι του.

Δυστυχώς όμως ένας φίλος του έλειπε καθώς έφυγε από την ζωή.

«Στα φοιτητικά μας χρόνια έχουμε περάσει πολλά. Στις φωτογραφίες από την Ταϊλάνδη, ο τρίτος της παρέας δεν είναι πια εδώ οπότε είναι ακόμη πιο συγκινητικό.

Η Αντριάννα είναι πολύ μεγάλος έρωτας. Από την πρώτη στιγμή που βρεθήκαμε, νομίζω ότι γίναμε οικογένεια.

Θέλω να γελάω και να κλαίω μαζί», είπε ο Γιώργος Καραμίχος.

Ρένος Χαραλαμπίδης

Ο Ρένος Χαραλαμπίδης δήλωσε στη Ναταλία Γερμανού ότι δεν συγκινείται εύκολα, ωστόσο η έκπληξη που δέχτηκε από τους φίλους του τον έκανε να λυγίσει.

Ο Κώστας Λιβαδάς και η Μαριάννα Πολυχρονίδη ερμήνευσαν το εκπληκτικό τραγούδι «Για να σε συναντήσω», ενώ στο πλάι τους στάθηκαν ο Πέτρος Τατσόπουλος και ο Τάκης Γιαννούτσος.

«Αυτοί που έκαναν την έκπληξη είναι από τους πιο ενδιαφέροντες Έλληνες εν ζωή αυτή τη στιγμή!», τόνισε ο Ρένος Χαραλαμπίδης.

Σταμάτης Φασουλής

Ο Σταμάτης Φασουλής απόλαυσε την έκπληξη της θεατρικής του οικογένειας όσο η Ελένη Δήμου ερμήνευε το τραγούδι «Πόσο λυπάμαι». Το εν λόγω τραγούδι τον στιγμάτισε τόσο την προσωπική του ζωή όσο και στην επαγγελματική αφού ήταν ένας από τους λόγους που αποφάσισε να γίνει ηθοποιός.
Η έκπληξη όμως δεν τελείωσε εκεί… Ζωντανά στο αέρα μίλησε μία τραγουδίστρια θρύλος για την χώρα μας και αυτήν δεν είναι άλλη από την Μαρινέλλα. Ούσα στενή φίλη του θεατρικού παραγωγού εξέφρασε την αγάπη του για εκείνον και του θύμισε τις στιγμές που τραγουδούσαν μαζί αυτό το τραγούδι.

«Σταμάτη μου! Αγόρι μου, τι κάνεις; Μωρό μου! Να σου πω… Εγώ άκουγα το τραγούδι που τόσο ωραία το είπε η Ελένη και θυμήθηκα τα δικά μας, ειλικρινά. Θυμάσαι πόσες φορές το λέγαμε; Πόσες φορές το τραγούδαγα και πόσες φορές μου έκανες και σεκόντα».

«Πόσες φορές! Ναι, αυτό με μάρανε» αποκρίθηκε, με χιούμορ, ο Σταμάτης Φασουλής για να συνεχίσει η Μαρινέλλα δηλώνοντας «μανάρι μου! Ψυχή μου, γλυκέ μου άνθρωπε! Ξέρεις ότι σ’ αγαπάω πολύ, αγάπη μου».

Λάκης Παπαδόπουλος

Στην λευκή καρέκλα του Secret Song έκατσε και ο Λάκης Παπαδόπουλος για να απολαύσει τον Νίκο Ζιώγαλα να ερμηνεύει το τραγούδι του «Ξημερώματα», ένα τραγούδι που έχουμε αγαπήσει από τον Μίλτο Πασχαλίδη, αλλά και τον γιο του να ζωγραφίζει.

«Αγγελάκο μου, τι κάνεις αγόρι μου; Τι θες εδώ εσύ;», είπε με έκπληξη στον γιο του.
«Αυτό είναι το video clip! Ήθελα να το δώσω στον Νίκο Ξυλούρη. Έπαιρνα τηλέφωνο και το σήκωνε η γυναίκα του και μου έλεγε να τον πάρω την άλλη βδομάδα.
Την τρίτη βδομάδα άκουσα στις ειδήσεις ότι ήταν σοβαρά και έφυγε. Ψάχνοντας να βρω έναν Ξυλούρη για χρόνια, βρήκα τον Μίλτο Πασχαλίδη και το απογείωσε!», αποκάλυψε στην συνέχεια.

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Μέσα από το σκοτάδι ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης είδε ξαφνικά την αδελφή του και τους φίλους του, ανάμεσα σε αυτούς και η Ελευθερία Αρβανιτάκη, οι οποίοι μοιράστηκαν όμορφες στιγμές μαζί του από το παρελθόν αλλά και το παρόν.

«Είναι ένας άνθρωπος που φωτίζει τη ζωή μου», είπε στο προσωπικό της κιου η αδελφή του, Σοφία.

«Το συγκεκριμένο το ακούσαμε με τη φωνή της Ελευθερίας, σε μια παρέα στη Ζάκυνθο το 1997 σε κασέτα. Ήμουν 26 ετών και μου προκαλούσε μια πικρία, μια νοσταλγία του μέλλοντος. Τώρα που είμαι στου δρόμου τα μισά, δεν ξεκίνησα για αλλού. Αυτό που φανταστήκαμε σαν νέοι είναι αυτό που πραγματοποιήσαμε», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης

Σμαράγδα Καρύδη

Η Σμαράγδα Καρύδη ξαναβίωσε τα παιδικά της χρόνια. Έζησε ξανά τις όμορφες στιγμές που έζησε με τον αγαπημένο της παππού όταν της τραγουδούσε.

Σε αυτόν την βοήθησαν οι συνάδελφοι αλλά και φίλοι της Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης,  Νίκος Κουρής και Μιχάλη Μαρίνο, οι οποίοι της έκαναν καντάδα σαν αυτή που συνήθιζε να της κάνει ο παππούς της.

«Αριστούργημα είστε! Πόσο συγκινητικό ήταν αυτό και το σιχαίνομαι το συγκινητικό στην τηλεόραση. Όλοι αυτοί οι άνθρωποι που βγήκαν ήταν ντυμένοι σαν τον παππού μου.

Έχω περάσει πολλά χρόνια με τον παππού μου που έπαιζε μαντολίνο. Είναι εικόνες σαν αυτές από παλιά ελληνική ταινία. Έχει χαρούμενο κλάμα το μαντολίνο», είπε η Σμαράγδα Καρύδη.

«Η Σμαράγδα είναι ιδέα! Δεν μπορώ να χρησιμοποιήσω μόνο μια λέξη. Είμαστε 35 χρόνια φίλοι», είπε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης.

«Είναι ένας άνθρωπος σπουδαίος, σπάνιος πολύ», πρόσθεσε ο Νίκος Κουρής.

Κάτια Δανδουλάκη

Ο Σταμάτης Κραουνάκης, η Μαρίνα Ψάλτη και η Μαριάννα Τουμασάτου ετοίμασαν μια έκπληξη στην Κάτια Δανδουλάκη που την έκανε να θυμηθεί πως οι φίλοι είναι η οικογένεια που επιλέγουμε.

Ο γνωστός συνθέτης ερμήνευσε το «Σ’αγαπώ γιατί είσαι ωραία». Το συγκεκριμένο τραγούδι της το είχε αφιερώσει ο άντρας της ζωής της, Μάριος Πλωρίτης. Η ηθοποιός δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και λίγα δάκρυα κύλησαν από τα μάτια της.

«Τι να πω! Σας αγαπώ πάρα πολύ και με πήγατε πάρα πολύ πίσω, στα πολύ αγαπημένα. Είστε πολύ αγαπημένοι, πάρα πολύ. Σας ευχαριστώ» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κάτια Δανδουλάκη προσθέτοντας λίγο αργότερα, όταν και ανέβηκε στη σκηνή της μουσικής εκπομπής, με ειλικρίνεια: «Διαλύθηκα».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This