Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε το αγώνισμα επάθλου και η άσχημη μυρωδιά των παικτών που «δεν αντέχει» ο Κουτσόπουλος

Must Read

Ο Κιουλ όρισε για αρχηγό το Νίκο Παρλάτζα γεγονός το οποίο φάνηκε να δυσαρέστησε τους υπόλοιπους παίκτες της πράσινης ομάδας, οι οποίοι υποστηρίζουν πως ο συμπαίκτης τους ζήτησε την ασυλία από τον πρώην πλέον παίκτη της Φάρμας, ενώ ισχυριζόταν πως δεν την ήθελε αυτήν την θέση, ενώ φαίνεται πως τους ενοχλεί η παρέα του με τη Νάσια.

«Ο Νίκος είχε κόντρα με τη Νάσια, μεγάλη κόντρα. Είχανε τσακωθεί, είχανε γίνει μπίλιες, και τώρα κάνουνε παρέα. Το ίδιο είχε κάνει και με τον Κιουλ. Που παρόλο που δεν ήθελε, επειδή είναι μεγάλη καρδιά έκανε πίσω και έγινε αρχηγός. Τώρα κάνει πάλι το ίδιο.», σημείωσε ο Άλκης αρχικά στην κάμερα της εκπομπής.

«Η Νάσια είναι έκπληξη. Μιλάει τη γλώσσα της αλήθειας, πως ένας άνθρωπος, που δεν είμαστε μαζί από την αρχή, αλλά άλλοι που τους έχω πάρει στην πλάτη μου, δεν αναγνωρίζουν την αξία μου», σημείωσε ο Νίκος Παρλάντζας στην κάμερα.

Ο Γιαννούλας με τη σειρά του υπογράμμισε, πως όποιος έχει πλησιάσει την παίκτρια μέσα στο παιχνίδι “εκτελέστηκε”.

Στο χθεσινό επεισόδιο η παραγωγή του reality επιβίωσης αποφάσισε να δώσει τρία έπαθλα στους παίκτες ένα από αυτά όμως φαίνεται πως εκείνοι το θεώρησαν ανούσιο.

Συγκεκριμένα το πρώτο ήταν μακαρόνια με κιμά, και σκέτα για τον Άλκη που είναι βίγκαν, το δεύτερο ήταν φρεσκοπλυμένα με μαλακτικό τα άπλυτα των παικτών, ενώ το τρίτο ήταν πλεονέκτημα ασυλιάς.

«Ποιος χεστη@@ για τα φρεσκοπλυμένα ρούχα», ακούστηκε να λέει ο Χρήστος με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να απαντάει: «Μυρίζετε όλοι σας πάντως, το καταλαβαίνω, όταν περνάω από δίπλα σας».

Η ομάδα, που θα κέρδιζε έπαιρνε τα δύο έπαθλα, ενώ η άλλη αυτό που περίσευε.

Η ομάδα που κατάφερε να πάρει τη μεγάλη νίκη ήταν η πράσινη, η οποία επέλεξε το φαγητό και το πλεονέκτημα της ασυλίας, ενώ το δώρο για τα άπλυτα ρούχα το έδωσαν στην γαλάζια ομάδα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This