Η Μάγισσα: Η στενή παρέα της Θεοφανώς με τον Άντρει προκαλεί ζήλεια στον Μάρκο

Must Read

Η σχέση της Θεοφανώς με την Αγάθη φτάνει στα άκρα και η καλόγρια θα πάρει μια απόφαση που θα ταράξει κι άλλο τα νερά. Η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με τον χειρότερο εφιάλτη της και αναγκάζεται να ομολογήσει το «χάρισμά» της στο Ιερατείο. Τα πράγματα πλέον για την κοπέλα θ’ αποδειχθούν ιδιαιτέρως περίπλοκα καθώς τη θεωρούν μάγισσα και την κλειδώνουν σε μπουντρούμι, φοβούμενοι μην προκαλέσει μεγαλύτερο κακό με τις αποκαλύψεις! Όταν φτάνει η μεγάλη μέρα της φυγής του Μάρκου και της Θεοφανώς, εκείνος ψάχνει απεγνωσμένα να τη βρει. Το ίδιο βράδυ, η Θεοφανώ θα βρεθεί αντιμέτωπη με το πιο σκοτεινό κομμάτι του εαυτού της και όλα αλλάζουν…

Την ίδια ώρα, οι Λασκαραίοι περιμένουν με αγωνία την απόφαση του Μιχαήλ, για το αν θ’ ακολουθήσουν τους υπόλοιπους καπετάνιους στο πλευρό των Γερακάρηδων ενάντια στους Τούρκους. Όμως, εκείνος έχει να πάρει άλλες αποφάσεις και αρχίζει να σκέφτεται πως ίσως ο Τζανέτος ήταν ο δολοφόνος του βρέφους. Αυτή η σκέψη τον κάνει να αναμετρηθεί με τις ενοχές του: «Εγώ φταίω που ο Τζανέτος σκότωσε τον εγγονό μου! Του τα πήρα όλα και μου τα πήρε όλα», μονολογεί.

Στο οικογενειακό τραπέζι κι ενώ όλοι περιμένουν την απόφασή του για τους Γερακάρηδες, εκείνος τους πετάει τη βόμβα: «Ηρθε η ώρα να παραδώσω τη σκυτάλη της οικογένειάς μας! Νιώθω πως δεν μπορώ άλλο να είμαι ο καπετάνιος αυτής της οικογένειας», λέει και το σοκ για όλους είναι τεράστιο! «Μιχαήλ, τι είναι αυτά που ξεστομίζεις;», τον ρωτάει η Δαμιανή και της απαντά: «Το σκέφτηκα πολύ καλά και η απόφασή μου δεν αλλάζει». Ομως, θα βρεθεί αντιμέτωπος με το τεράστιο δίλημμα που αφορά τους δύο γιους του: Ποιος από τους δύο θα αναλάβει χρέη αρχηγού της οικογένειας Λάσκαρη. Το ίδιο κιόλας βράδυ αναλαμβάνει τα ηνία ο Μάρκος! Κάτι που θα φέρει ξανά τον Τζανή αντιμέτωπο με τη ζήλια του για τον αδελφό του!

Στα επόμενα επεισόδια, σύμφωνα με το Tivisirial, o Αντρέι προσφέρεται να συμμαχήσει με τη Θεοφανώ ώστε να ξεσκεπάσουν τον δολοφόνο του βρέφους, αλλά η στενή παρέα που κάνουν μεταξύ τους, προκαλεί την έκρηξη του Μάρκου από τη ζήλια του.

Η Θεοφανώ αποφασίζει να επιστρέψει στον πύργο παρά τις αντιρρήσεις του Μάρκου, που της ζητάει να μείνει στο μοναστήρι προκειμένου τόσο η ίδια όσο και το μωρό να είναι ασφαλείς τώρα που ξεκινάει ο πόλεμος ενάντια στους Τούρκους. Ωστόσο, η επιστροφή της κοπέλας στον πύργο θα φέρει ξανά τα πάνω-κάτω καθώς το μυστικό της περί οραμάτων γίνεται γνωστό σε όλους και όπως είναι φυσικό η Δαμιανή με την Πολυξένη έχουν αναστατωθεί. «Σου το είπα κυρά μου, πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση», της λέει η Πολυξένη, αλλά η Δαμιανή επιμένει: «Θα τη βγάλουμε τρελή και θα τους κάνουμε όλους να πιστέψουν ότι είναι απατεώνισσα». Φαίνεται πως η ανησυχία των δύο γυναικών δεν είναι άδικη, καθώς η Θεοφανώ αυτή τη φορά βλέπει σε όραμα τον πραγματικό δολοφόνο του βρέφους. Το σοκ της είναι τεράστιο.

«Η κυρά σκότωσε τον γιο του Μάρκου; Μα γιατί; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάποιο λάθος θα έχει γίνει. Ισως να είναι ένα σημάδι όπως τότε με το κλειδί», λέει στον Φρίξο, που είναι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια: «Μπορεί να αγαπάει τον Μάρκο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Τζανής είναι πραγματικός γιος της».

Οι δυο τους βρίσκουν ανέλπιστο σύμμαχο στο πρόσωπο του Αντρέι για να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους να ξεσκεπάσουν τον πραγματικό ένοχο. Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. «Είσαι Λάσκαρης», του λέει η ίδια ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος, με αλλαγμένη φωνή και με τα μάτια γυρισμένα ανάποδα. Ο ίδιος συγκλονίζεται καθώς οι υποψίες του ότι ίσως είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη βγαίνουν αληθινές. Η συμπεριφορά του προς εκείνη, μετά το όραμά της που αφορά στο παρελθόν του, θ’ αλλάξει προκαλώντας την αντίδρασή της:

«Κάτι σου έκανα γι’ αυτό με αποφεύγεις! Δεν καταλαβαίνω τι μου γίνεται εκείνη τη ώρα, δεν μπορώ να το εξηγήσω, σε παρακαλώ μη με αποφεύγεις κι εσύ», του λέει. Εκείνος την πιάνει από τους ώμους και της διαμηνύει: «Δεν θα πεις κουβέντα σε κανέναν γι’ αυτό! Σε κανέναν» και εκείνη του το υπόσχεται. Ο Μάρκος που βλέπει από μακριά την εικόνα την παρεξηγεί και πιστεύει πως κάτι τρέχει ανάμεσα σε Αντρέι και Θεοφανώ με αποτέλεσμα να γίνει έξαλλος από τη ζήλια του. Πιάνει τον Αντρέι και του λέει:

«Σε βλέπω συνέχεια με τη Θεοφανώ, μήπως πρέπει να μάθω κάτι;», τον ρωτάει και εκείνος με απορία του λέει: «Σαν τι να μάθεις; Δεν σε καταλαβαίνω». Ο Μάρκος συνεχίζει: «Θα σε παρακαλέσω να μη σε δω ξανά κοντά της», βάζοντας τον Αντρέι σε υποψίες για το ενδιαφέρον του Μάρκου προς τη Θεοφανώ. Το ίδιο εριστικός και προσβλητικός είναι και με τη Θεοφανώ που της λέει: «Θέλεις να με τρελάνεις και τα κάνεις όλα αυτά; Να ζηλέψω; Δεν θα δεχτώ να γίνει κανένας άλλος πατέρας του παιδιού μου, το κατάλαβες;», της δηλώνει και το ένοχο μυστικό της Θεοφανώς γίνεται γνωστό σε όλο τον πύργο, καθώς κάποιος κρυφακούει τα όσα λένε.

Μάγισσα: Η Μεταξία υποπτεύεται τον σωστό ένοχο

Κι ενώ ο Μιχαήλ αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση του με τη Δαμιανή και οι δυο τους κοιμούνται ξανά μαζί μετά από καιρό, την ίδια ώρα η σχέση της Κερασίνας με τον Τζανή φτάνει στ’ άκρα λόγω της Μεταξίας. «Συναντιέσαι κρυφά με τη γυναίκα του αδελφού σου; Μην το αρνηθείς! Σας είδα», του λέει και εκείνος προσπαθεί να τη βγάλει ψεύτρα, όμως της προκαλεί μεγαλύτερο εκνευρισμό: «Δεν έχω κανένα λόγο να βγάλω κάτι από το μυαλό μου! Σας είδα, Τζανή! Τώρα αρχίζω και καταλαβαίνω γιατί την υποστήριξες με τόση θέρμη όταν ο αδελφός σου δηλητηριάστηκε». Ο Τζανής επιμένει: «Σου τ’ ορκίζομαι, δεν υπάρχει τίποτα μεταξύ μας». Η Κερασίνα δεν πιστεύει λέξη απ’ όσα λέει ο άντρας της, ενώ και η Ρηνιώ που το μαθαίνει παθαίνει σοκ και αποφασίζει να το ψάξει και η ίδια για να δει αν είναι σωστοί οι φόβοι της Κερασίνας. Στο μεταξύ, η Μεταξία υποπτεύεται για πρώτη φορά τον σωστό άνθρωπο που δολοφόνησε το μωρό της: Την Πολυξένη!

 

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This