Φάρμα: Η ομάδα που κέρδισε την ασυλία, ο 2ος μονομάχος και η λιποθυμία της Ελεονώρας

Must Read

Στο χθεσινό επεισόδιο της Φάρμας είδαμε τους παίκτες των δύο ομάδων να βάζουν τα δυνατά τους για να βγάλουν εις πέρας το αγώνισμα ασυλίας.

Η γαλάζια ομάδα ήθελε πολύ αυτή την νίκη καθώς η Ελεονώρα θα επέλεγε αντίπαλο για την μονομαχία μία από τις κοπέλες της πράσινης ομάδας.

Ωστόσο η Αντωνία είναι τραυματισμένη και δεν μπορεί να αγωνιστεί και η Νάσια αρρώστησε. Έτσι λοιπόν ο Νίκος Παρλάτζας έλεγε στην Ελεονώρα πως αν χάσει η πράσινη ομάδα θα αναγκαστεί να επιλέξει έναν άντρα για αντίπαλο.

Η Ελεονώρα δεν δίστασε να δείξει τον εκνευρισμό της και ο Παρλάτζας το κατάλαβε.

Στην συνέχεια η παίκτρια της γαλάζιας ομάδας ένιωσε μία ξαφνική αδιαθεσία και λιποθύμησε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για να κάνει εξετάσεις.

«Ήμουν μπροστά όταν λιποθύμησε η Ελεονώρα, είχα πάρει τους κουβάδες να πάω να τους γεμίσω. Σηκώθηκε, λέει «μουδιάζουν τα χέρια μου», τα τίναξε λίγο. Της λέω: να πάρω διασώστη; Όχι, μου λέει, είμαι καλά. Έκανε μισό βήμα και έπεσε», ο Άλκης.

«Ευτυχώς έπεσε τελείως κάτω. Δεν σωριάστηκε μπροστά ή πίσω, για να χτυπήσει πολύ χειρότερα. Αμέσως την πήραμε σηκωτή, της ανεβάσαμε τα πόδια», συμπλήρωσε ο παίκτης της Φάρμας.

«Στεναχωρήθηκα, γιατί έχω μία παραπάνω σχέση με την Ελεονώρα. Δεν θέλω να πάθει τίποτα κανένας από τα παιδιά εδώ αλλά πόσο μάλλον η Ελεονώρα, που είμαστε και πιο κοντά», εξομολογήθηκε από την πλευρά του ο Βάιος για τη συμπαίκτριά του στη Φάρμα.

«Ίσως την επηρέασε όλο αυτό, που πηγαίνει ο Νίκος δίπλα συνέχεια και της λέει τα ίδια και τα ίδια για να την πείσει να διαλέξει τον Χρήστο. Νεύρα, κακή ψυχολογία, κακουχίες, να μην πίνεις πολύ νερό… είναι μία ή η άλλη», επισήμανε ο Άλκης στη Φάρμα.

Τελικά την πολυπόθητη νίκη έφεραν για ακόμη μία φορά η πράσινη ομάδα.

Η Νάσια επέστρεψε στον αχυρώνα αλλά μετά τον αγώνας ασυλίας. Ωστόσο οι περισσότεροι από τους συμπαίκτες της δεν χάρηκαν που την είδαν και κυρίως ο Γιαννούλας.

Η Ελεονώρα επέστρεψε στο σπίτι της Φάρμας ούσα καλά στην υγεία της και αναγκάστηκε να επιλέξει τον δεύτερο μονομάχο από την ομάδα της που δεν ήταν άλλος από τη Χριστίνα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This