Ο Παράδεισος των Κυριών: Η Βικτώρια έχει στείλει γράμμα στον Αγη για να του δώσει στοιχεία για τους πραγματικούς του γονείς

Must Read

Ένα κακό μαντάτο φέρνει μεγάλη ανησυχία στο ζαχαροπλαστείο, στον Παράδεισο αλλά κυρίως στον Βλησσάρη, καθώς μαθαίνει ότι έχει πλημμυρίσει το χωριό του και δεν μπορεί να επικοινωνήσει με την οικογένειά του… Στο μεταξύ ο Φώτης αντιλαμβάνεται ότι πάει να βουτήξει σε πιο βαθιά νερά απ’ αυτά που μπορεί να κολυμπήσει, όταν τον επισκέπτεται η Βικτώρια και με άγριες διαθέσεις του λέει: «Δώσε μου πίσω τα λεφτά που μου πήρες, δεν έχω συνηθίσει να με κοροϊδεύουν» κι εκείνος τα δίνει γιατί δεν θέλει να μπλέξει.

Ένα μαύρο σύννεφο σκεπάζει τον Ντίνο, κάποιες αμφιβολίες που του έχουν γεννηθεί δεν τον αφήνουν να χαρεί τίποτα, καθώς δείχνει να ζηλεύει την Αμαλία και να αναρωτιέται αν την έχει ξεπεράσει: «Νομίζω ότι έχω ακόμα αισθήματα γι’ αυτήν», λέει στον Βύρωνα, ο οποίος του απαντάει: «Κάνεις λάθος. Αυτή τη στιγμή απλά έχει θιχτεί ο εγωισμός σου». Την ίδια ώρα η Ματούλα έρχεται αντιμέτωπη με μια πολύ δυσάρεστη έκπληξη, καθώς η Στέλλα κάνει και δεύτερη απόπειρα αυτοκτονίας. Η Ματούλα όμως δεν ξέρει πώς να φερθεί, καθώς ανακαλύπτει και πάλι το ψέμα της. Παράλληλα η Σύρμω δίνει ελπίδα στη Ζηνοβία με μια ιδέα που έχει για τον γιο της, ενώ ο Πάρης συνεχίζει να αντιλαμβάνεται περίεργες κινήσεις από τη Δωροθέα και από τον Σίμο και αποφασίζει να παρακολουθήσει τη Δωροθέα, η οποία συνομιλεί με τον Αποστόλη.

Η Βικτώρια έχει στείλει γράμμα στον Αγη για να συναντηθούν και να του δώσει στοιχεία για τους πραγματικούς του γονείς.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

spot_img

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This