Η Πέγκυ Ζήνα μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Happy Day δήλωσε πως δεν της έχει ζητηθεί να ντυθεί ποτέ πιο προκλητικά στη σκηνή ενώ χαρακτήρισε ως προκλητικές μερικές από τις εμφανίσεις συναδέλφων της.
Ωστόσο θεωρεί πως είναι ρατσιστικό να σχολιάζουν την εμφάνιση της Δέσποινας Βανδή βάση της ηλικίας της.
Ο Δημήτρης Παπανώτας ακούγοντας τις δηλώσεις της γνωστής τραγουδίστριας πέταξε το «καρφί» του για όσα έχει δηλώσει αλλά και για όσα έχει κάνει τελικά εκείνη στο παρελθόν.
«Καλά τώρα την άποψή μας για το τι είναι ρατσιστικό να προσέχουμε λίγο πως τη λέμε, γιατί μετά ανεβαίνουμε σε κάτι σκηνές που… το κουβαλάμε το νερό του ρατσισμού και μετά δηλώνουμε αντιρατσιστές», σχολίασε ο γνωστός δημοσιογράφος.
«Ελπίζω να καταλαβαίνει η Πέγκυ Ζήνα. Πάντως η Παπαρίζου κατάλαβε σίγουρα. Γιατί με είχαν ρωτήσει “θα πάει η Παπαρίζου;”, λέω: δεν πιστεύω να πάει η Παπαρίζου εκεί… και δεν πήγε», εξήγησε στη συνέχεια ο δημοσιογράφος, όταν ρωτήθηκε από τους συνεργάτες του.
«Δεν το κατάλαβα αλλά ο Δημήτρης κάτι ξέρει. Ας μην υπεισέλθω σε λεπτομέρειες, γιατί πιστεύω ότι θα το μετανιώσω που σε ρώτησα περισσότερα και θα ανοίξει καβγάς. Καλύτερα να μη ρωτήσω», είπε από την πλευρά της η Σταματίνα Τσιμτσιλή.
«Κάτι που έβλεπα χθες της κυρίας Ζήνα… κατάλαβε εκείνη. Εσύ γιατί να το μετανιώσεις; Εδώ δεν το μετανιώνουν αυτοί», είπε κλείνοντας το θέμα ο Δημήτρης Παπανώτας.








