Φάρμα: Ξέσπασε σε κλάματα η Νάσια λίγο πριν την μονομαχία – Η παίκτρια που αποχώρησε

Must Read

Οι δύο μονομάχοι της Φάρμας προετοιμάστηκαν ψυχολογικά σε περίπτωση ήττας. Η Νάσια η οποία βρισκόταν στο σπιτάκι του μονομάχου έκανε τον απολογισμό της και στην ιδέα ότι πολύ σύντομα θα δει τους δικούς της ανθρώπους ένιωθε μία λύτρωση.

«H δεύτερη φορά είναι τελείως διαφορετική από την πρώτη στο σπιτάκι του μονομάχου. Την πρώτη φορά θυμάμαι πως δεν άντεχα εκεί μέσα, κρύωνα πάρα πολύ το βράδυ και δεν κοιμήθηκα καθόλου.

Αυτή τη φορά ηρέμησα, σκέφτηκα. Μου έχουν λείψει τόσο πολύ κάποια πράγματα εκεί έξω, κάποιοι άνθρωποι εκεί έξω, οι δικοί μου άνθρωποι, που όσο σκέφτομαι ότι ίσως και να είμαι ένα βήμα πιο κοντά σε αυτούς… σπάει η καρδιά μου», ανέφερε συναισθηματικά φορτισμένη.

Και ξέσπασε σε κλάματα: «Όσο σκέφτομαι ότι το βράδυ μπορεί να είμαι κοντά στην οικογένεια μου είναι… Χριστέ μου, είναι σαν λύτρωση! Αλήθεια».

Η Νάσια και η Χριστίνα βρέθηκαν στον αχυρώνα για να μονομαχήσουν για την παραμονή τους στο reality επιβίωσης. Η Χριστίνα προηγούταν 2-0 στο σκορ.

Η τελευταία δοκιμασία ήταν ο στόχος και η Νάσια επέλεξε να παίξει για εκείνη ο Γιώργος Γιαννούλας γεγονός το οποίο προκάλεσε έκπληξη κυρίως στους παίκτες της γαλάζιας ομάδας, καθώς ο Γιαννούλας είχε πει πως δεν ήθελε να παίξει για να βοηθήσει την συμπαίκτριά του.

Τελικά η Χριστίνα κατάφερε να κερδίσει και τον Γιαννούλα με αποτέλεσμα, η Νάσια να είναι η παίκτρια που θα έπρεπε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής.

 

«Είμαι γεμάτη, έχω ξεπεράσει τα όρια μου εδώ πέρα από όλες τις απόψεις. Έχω βιώσει καταστάσεις που δεν πίστευα ποτέ ότι θα βιώσω ένιωσα συναισθήματα που δεν πίστευα ποτέ ότι θα νιώσω, γνώρισα εσένα και χάρηκα πολύ (σ.σ. στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο), γνώρισα όλα αυτά τα υπέροχα παιδιά και έκανα φίλους πραγματικούς. Ανυπομονώ να δω τους δικούς μου γιατί μου έχουν λείψει πάρα πολύ και μου», εξομολογήθηκε η Νάσια κατά την αποχώρησή της.

«Λυπάμαι που δεν μιλάγαμε από την αρχή που μπήκα στο παιχνίδι. Δεν ξέρω, την λυπήθηκα σήμερα που την είδα και τελείωσαν όλα γιατί μου έδειξε ένα άλλο πρόσωπο. Μόνο που την κοίταγα, κάθε φορά, ήταν σαν να έκλαιγε», σχολίασε η Χριστίνα με την σειρά της.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This