Η Μάγισσα: Ο Άντρει είναι Λάσκαρης

Must Read

Το μυστικό της Θεοφανώς περί οραμάτων γίνεται πλέον γνωστό σε όλους. Η Δαμιανή και η Πολυξένη που κρύβουν το μεγάλο μυστικού θα προσπαθήσουν να την βγάλουν τρελή για να μην μαρτυρήσει το κακό που έκαναν.

«Σου το είπα κυρά μου, πρέπει να τη βγάλουμε από τη μέση», της λέει η Πολυξένη, αλλά η Δαμιανή επιμένει: «Θα τη βγάλουμε τρελή και θα τους κάνουμε όλους να πιστέψουν ότι είναι απατεώνισσα».

Κι όμως η Θεοφανώ βλέπει σε όραμα πως οι δυο τους ευθύνονται για την δολοφονία του μωρού.

«Η Πολυξένη σκότωσε τον γιο του Μάρκου; Μα γιατί; Δεν μπορεί να είναι αλήθεια, κάποιο λάθος θα έχει γίνει σ’ αυτό που είδα», λέει στον Φρίξο, που είναι σίγουρος ότι αυτή είναι η αλήθεια: «Η Πολυξένη ίσως να μην έδρασε μόνη της. Ισως η Δαμιανή να την έβαλε! Μπορεί να αγαπάει τον Μάρκο, αλλά μην ξεχνάς ότι ο Τζανής είναι πραγματικός γιος της».

Παράλληλα, ο Πετρούνης μέσω του σχεδίου του καταφέρνει να ξεσκεπάσει τον Μαριόλη, ενώ το συμβούλιο των καπεταναίων αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό των υπόλοιπων Μανιατών, ένας νέος θάνατος θα προκαλέσει σεισμό.

Η Θεοφανώ με τον Φρίξο αποφασίζουν να «ξεσκεπάσουν» την Πολυξένη έχοντας ως σύμμαχο τον Αντρέι. Κι ενώ η Θεοφανώ θέλει να απαλλαγεί από το χάρισμά της, ο Αντρέι γίνεται μάρτυρας ενός νέου οράματός της με αποδέκτη τον ίδιο. «Είσαι Λάσκαρης», του λέει η ίδια ενώ βρίσκεται υπό την επιρροή του οράματος. Ο ίδιος συγκλονίζεται καθώς οι υποψίες του ότι ίσως είναι παιδί του Τζανέτου Λάσκαρη βγαίνουν αληθινές.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This