Ντέσσυ Κουβελογιάννη για Κατερίνα Καινούργιου: «Θα της έλεγα ώπα με τις επεμβάσεις, είσαι πολύ όμορφη»

«Υπάρχουν φορές που ο Γιώργος Λιάγκας με εκνευρίζει και αλλάζω την εκπομπή του. Είναι too much»

Must Read

Τις τηλεοπτικές εξελίξεις και τις κόντρες που έχουν δημιουργηθεί το τελευταίο διάστημα μεταξύ επωνύμων κλήθηκε να σχολιάσει στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» η Ντέσσυ Κουβελογιάννη.

Η γνωστή παρουσιάστρια-δημοσιογράφος αναφέρθηκε αρχικά στα όσα είπε η Ζήνα Κουτσελίνη για την Μαίρη Συνατσάκη, παίρνοντας το μέρος της της παρουσιάστριας τονίζοντας πως: «Δεν είδα κάπου την Μαίρη Συνατσάκη να βρίζει την κόρη της Ζήνας Κουτσελίνη. Ήταν όμως ειρωνική. Η Ζήνα Κουτσελίνη δεν θυμήθηκε τώρα όσα είπε η Συνατσάκη, άλλα δεν το ξέχασε ποτέ».

Όσον αφορά τις φήμες που ήθελαν μία παρουσιάστρια να «της τρώει» την εκπομπή δήλωσε πως: «Δεν ισχύει ότι μία παρουσιάστρια μου «έφαγε» την εκπομπή. Δεν ήμουν ποτέ ο τύπος των δημοσίων σχέσεων».

Για τον τρόπο παρουσίασης της Ιωάννας Μαλέσκου επεσήμανε πως: «Η Ιωάννα Μαλέσκου ήταν πολύ σφιγμένη, πολύ στημένη, δεν άφησε ποτέ τον εαυτό της να «τσαλακωθεί». Κατάφεραν να ηγηθούν τηλεοπτικά γυναίκες που δεν μπορούσαν να πουν μία πρόταση σε μία σειρά».

Δείτε επίσης: «Μπάρμπι η Μαλέσκου» για την Ντέσσυ Κουβελογιάννη

«Συμπαθώ και αγαπώ πολύ τον Γρήγορη Αρναούτογλου. Τον ξέρω πολλά χρόνια. Δεν γνωρίζω προσωπικά τον Γιώργο Λιάγκα, άλλα σίγουρα «το΄χει» τηλεοπτικά. Υπάρχουν φορές που ο Γιώργος Λιάγκας με εκνευρίζει και αλλάζω την εκπομπή του. Είναι too much», συμπλήρωσε αναφορικά με τα τηλεοπτικά πρόσωπα.

Στην συνέχεια αναφέρθηκε στην Κατερίνα Καινούργιου και συγκεκριμένα στο ξέσπασμά της κατά της Φαίης Σκορδά αλλά και στην εξωτερική της εμφάνιση.

«Έκανε ένα ξέσπασμα απέναντι στην Φαίη Σκορδά, που το μετάνιωσε την ίδια στιγμή. Ήταν μεγάλο φάουλ της που είπε ότι «έδωσε πόντους» στην Φαίη Σκορδά. Δεν μου αρέσει που την βλέπω σε πρωινή εκπομπή να εμφανίζεται σαν να πηγαίνει σε gala. Ας είναι πιο χαλαρή. Δεν μπορώ να ταυτιστώ με τόση «τελειότητα» που παρουσιάζει. Αν ήμουν φίλη της θα της έλεγα ώπα με τις επεμβάσεις, είσαι πολύ όμορφη», υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Δείτε επίσης: Ντέσσυ Κουβελογιάννη για MSR: «Δεν μπορώ να βλέπω παραμορφωμένα στόματα να μου μιλάνε! Νομίζω ότι μου μιλάει ψάρι από ιχθυοτροφείο»

Για το ενδεχόμενο επιστροφής της Βάσιας Λόη στην τηλεόραση σχολίασε πως: «Δεν νομίζω να επέστρεφε στην τηλεόραση, αν και θα είχε ενδιαφέρον. Θα ιντρίγκαρε τον κόσμο. Δεν είδα ποτέ εκπομπή της, γιατί ήμασταν «απέναντι». Υπήρχε κόντρα μεταξύ μας για τα θέματα. Έχει υπάρξει αθέμιτος ανταγωνισμό στην τηλεόραση, “έπεφταν κορμιά”».

«Ως σύζυγος δεν είμαι ζηλιάρα, δεν έχω ψάξει ποτέ κινητό. Είχα κάνει πλάκα στον σύζυγο μου. Του έστελνα μηνύματα από άλλο κινητό και του μίλαγα ως ”Μήτσος νταλικέρης”», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This