Η Μάγισσα: Ο Μάρκος έτοιμος να διαλύσει τον γάμο της Θεοφανώς

Must Read

Ο Μάρκος όντας απελπισμένος για τον επικείμενο γάμο της Θεοφανώς με τον Φρίξο αποφασίζει να μιλήσει στην μητέρα του και αν της αποκαλύψει την αλήθεια.

Έτσι λοιπόν της λέει: «Πρέπει να εμποδίσεις τον γάμο αυτό, μάνα». Εκείνη θορυβείται: «Μάρκο, τι είναι αυτά που λες; Δεν σε καταλαβαίνω, η Θεοφανώ θα παντρευτεί τον Φρίξο πριν φανεί η εγκυμοσύνη. Εσένα τι σε νοιάζει, αναρωτιέμαι». Και τότε ο Μάκρος της αποκαλύπτει: «Δεν ο Φρίξος ο πατέρας του παιδιού! Εγώ είμαι ο πατέρας, μάνα! Δικό μου είναι το παιδί που περιμένει η Θεοφανώ».

Η Δαμιανή χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της καθώς βλέπει την ιστορία να επαναλαμβάνεται. «Τι είναι αυτά που λες, Μάρκο; Τι τρέλες είναι αυτές; Γνωρίζεις πολύ καλά την αλήθεια για όσα γινόντουσαν με τον Μιχάηλ και την Αναστασία πίσω από την πλάτη μου τόσα χρόνια, ξέρεις το πόσο υπέφερα και τώρα κάνεις ακριβώς το ίδιο στη Μεταξία! Ντροπή σου!», του λέει. Μάνα και γιος συγκρούονται άσχημα ανταλλάσσοντας βαριές κουβέντες. «Η δική μας περίπτωση δεν είναι η ίδια», της εξηγεί και η μητέρα του γίνεται έξω φρενών: «Είναι ακριβώς η ίδια! Τι θα γίνει αν το μάθει ο πατέρας σου; Η Μεταξία; Καταλαβαίνεις τι έχεις κάνει;», τον ρωτάει με απόγνωση.

Η Δαμιανή μη γνωρίζοντας τι να κάνει προτείνει μετά τη γεννά του μωρού να φύγει η Θεοφανώ από τον Πύργο, αλλά δεν βρίσκει κανέναν σύμμαχο.«Θα τη διώξουμε μ’ ένα μωρό στην αγκαλιά; Απορώ πώς το σκέφτηκες αυτό, Δαμιανή; Μάνα είσαι και ξέρεις», της τονίζει ο Μιχαήλ και συμφωνεί ο Κανέλλος αλλά και η Ρηνιώ.

Ο Κανέλλος συνεχίζει τις έρευνες για τον αδελφό του και για όλα αυτά τα τριάντα χρόνια που έλειπε μακριά τους, θέλοντας φυσικά να φτάσει στο σημείο να μάθει τι είχε γίνει με τον Μιχαήλ. Είναι σίγουρος βαθιά μέσα του πως κάποιο ρόλο σε όλο αυτό έπαιξε ο αδελφός του. Οι συζητήσεις με ανθρώπους που ήξεραν το παρελθόν του Τζανέτου θα τον οδηγήσουν σε μια τρομερή αποκάλυψη ενός μυστικού που είναι ικανό να προκαλέσει σεισμό: «Ο Τζανέτος δεν σκότωσε ποτέ αυτή την οικογένεια! Ισα-ίσα που προσπάθησε να σώσει τη γυναίκα που αγαπούσε και το παιδί τους». Ο Κανέλλος σοκάρεται.

Στο μεταξύ, η Θεοφανώ και ο Αντρέι συγκρούονται, φέρνοντας στην επιφάνεια αποκαλύψεις που θα συνταράξουν. Εκείνος καταρρακωμένος από τις αποκαλύψεις της κοπέλας, αποφασίζει να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη φιλία τους, ενώ μια συζήτηση του Μάρκου με τον Αντρέι, θα φέρει τους δύο άντρες στα όριά τους.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This