Η Μάγισσα: Η Μεταξία αποκαλύπτει στους Γερακάρηδες την απιστία του Μάρκου

Must Read

Η Μεταξία μη μπορώντας να αντέξει την απιστία του Μάρκου, αποφασίζει να πάει να μείνει στους Γερακάρηδες.

«Συναντιόσασταν κρυφά και μετά αυτή σκότωσε τον γιο μου για να σε έχει μόνο δικό της! Δεν με πίστεψε κανείς σας! Το έλεγα από την αρχή και πήγατε να με βγάλετε τρελή. Με πρόδωσες, Μάρκο», του φωνάζει και του ανακοινώνει: «Δεν έχω πλέον καμία δουλειά να βρίσκομαι εδώ, φεύγω! Γυρίζω στους γονείς μου και ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει». Η Μεταξία πάει στον πύργο των Γερακάρηδων και όλοι αναρωτιούνται τι έχει συμβεί και γύρισε κοντά τους. «Τι συνέβη κόρη μου; Γιατί άφησες τον άντρα σου;», τη ρωτάει ο πατέρας της και εκείνη του αποκαλύπτει: «Με απάτησε με το δουλικό, τη Θεοφανώ. Και μάλιστα περιμένει και το παιδί του», λέει και ο Σπήλιος γίνεται έξω φρενών: «Τον άτιμο! Θα τον σκοτώσω, ανάθεμα την ώρα και τη στιγμή που σε έδωσα σ’ αυτή τη φάρα, κόρη μου».

Στο μεταξύ, ο Μάρκος πάει να τη βρει για να τη φέρει πίσω, αλλά εκείνη του θέτει έναν όρο: «Θα εξαφανιστεί και αυτή και το παιδί της», κάτι που εκείνος δεν δέχεται και πλέον οι δύο οικογένειες βαδίζουν στη κόψη του ξυραφιού.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This