Φάρμα: Οι παίκτες που έφυγαν μία ανάσα πριν τον τελικό – Αυτή είναι η τελική 4άδα

Μεγάλη συγκίνηση για τους παίκτες!

Must Read

Έξι παίκτες είχαν μείνει στην Φάρμα δύο εκ των οποίων είχαν κερδίσει την ασυλία και βρίσκονται ήδη στην τελική τετράδα. Ο λόγος για τον Αλέξανδρο Τέλλιο και τον Γιώργο Γιαννούλα.

Έτσι λοιπόν οι υπόλοιποι τέσσερις θα αγωνιζόντουσαν στην αρχή σε ομάδες τις οποίες θα έπρεπε να ορίσει ο Γιαννούλας εκείνος όμως άφησε τους συμπαίκτες του να αποφασίσουν εκείνοι ποιο θα ήθελαν να είναι το ταίρι τους κι έτσι οι ομάδες είχαν ως εξής: Ο Γιώργος Γιαννακίδης συμμάχησε μαζί με τον Κόκκινο Βάϊο και ο Νίκος Παρλάτζας με τον Άλκη Λαδα.

Η ομάδα που θα έχανε, θα έφευγε από το reality επιβίωσης. Δυστυχώς αυτό το ταξίδι τελείωσε για τον Άλκη και για τον Παρλάτζα. Η συγκίνηση τόσο των νικητών όσο και των ηττημένων ήταν έντονη καθώς όλοι οι απομείναντες παίκτες είχαν δεθεί μεταξύ τους.

Έτσι λοιπόν οι τέσσερις παίκτες που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο είναι ο Γιώργος Γιαννούλας, ο Γιώργος Γιαννακίδης, ο Βάϊος Κόκκινος και ο Αλέξανδρος Τέλλιος.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This