Τάσος Ξιαρχό: «Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω! Θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό»

«Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;»

Must Read

Την επιθυμία του να γίνει πατέρας είχε εκφράσει πριν λίγο καιρό ο Τάσος Ξιαρχό μέσα από το reality από το οποίο αναδείχθηκε νικητής «I’m a celebrity get me out of here», όπου είχε δηλώσει με δάκρυα στα μάτια πως: «είναι κάτι που θέλω να κάνω σίγουρα, όχι με έναν τρόπο που ο καθένας μπορεί να επιβάλλει μια νομοθεσία όπως έτσι ή έτσι ή αλλιώς».

Με αφορμή το επερχόμενο νομοσχέδιο της κυβέρνησης για τον γάμο και την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ο γνωστό χορευτής μίλησε στην εκπομπή Πρωινό και εξέφρασε την γνώμη του αποκαλύπτοντας πως σκοπεύει να αποκτήσει παιδί με τον παραδοσιακό τρόπο.

«Είναι η εποχή της διαφορετικότητας. Και τώρα όλοι έχουν εμβαθύνει στη γκέι κοινότητα. Δυστυχώς η γκέι κοινότητα είναι πολύ μεγάλη, δεν είναι όλοι το ίδιο. Άλλοι κάνουν drag shows, άλλοι είναι κλειστοί και κρυφοί, άλλοι είναι out loud σε βαθμό που είναι ενοχλητικό και υπάρχουν και οι φυσιολογικοί.

Για μένα δεν μπορεί να τους πάρει όλους η μπάλα. Δε μπορεί ένα ομόφυλο ζευγάρι να θεωρηθεί ακατάλληλο επειδή στο κρεβάτι του έχει τα ίδια μόρια. Η ζωή δεν γίνεται στο κρεβάτι, γίνεται όταν σηκώνεσαι από αυτό. Γιατί να πρέπει εγώ, που μου αρέσουν οι άνδρες, να μην μπορώ να έχω ένα παιδί ή να παντρευτώ έναν άνδρα;», αναρωτήθηκε.

«Η εκκλησία έχει πολλά εκατομμύρια στην άκρη και δε βοηθά κανέναν. Άλλο η θρησκεία, άλλο η εκκλησία. Η εκκλησία έχει αποδείξει με τα χρόνια είναι ότι το μόνο που κάνει να εκμεταλλεύεται το πόνο των φτωχών ανθρώπων. Παιδί θα κάνω, δεν θα υιοθετήσω. Θα βρω έναν τρόπο παραδοσιακό», κατέληξε.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This