Βάνα Μπάρμπα: «Έγινε στο Ζεφύρι! Χόρευαν οι τσιγγάνοι, ήταν η φωτιά στο κέντρο και γίναμε όλοι ένα»

«Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για μένα και είναι μεγάλη τιμή μου».

Must Read

Ένας από τους μεγάλους έρωτες του Χρήστου Κυριαζή ήταν η Βάνα Μπάρμπα, η οποία υπήρξε και μούσα του αφού για εκείνη είχε γράψει την μεγάλη του επιτυχία «έχω κλάψει», ενώ είχε πρωταγωνιστήσει και στο video clip του τραγουδιού όπως και σε πολλά άλλα άλλωστε.

Για την όμορφη εμπειρία που έζησε στα γυρίσματα του videoclip, πλάι στον αλήστου μνήμης συνθέτη, μίλησε η γνωστή ηθοποιός στην εκπομπή «Πάμε Δανάη».

«Τα γυρίσματα έγιναν στο Ζεφύρι, σε κάτι μικρά σπιτάκια, με τους τσιγγάνους να είναι πολύ χαρούμενοι που κάτι γινόταν στα σπίτια αυτά. Όταν μου έβαλε ο Χρήστος Κυριαζής να ακούσω το “Έχω κλάψει” στην αρχή δεν μου άρεσε. Μου λέει “άστο, εσύ δεν ξέρεις”. Στο γύρισμα δεν ακούστηκε ούτε ένα στοπ. Έχει πάρει μια ροή, χορεύουν οι τσιγγάνοι, ήταν η φωτιά στο κέντρο και γίναμε όλοι ένα. Δεν ήταν τίποτα στυλιζαρισμένο», είπε αρχικά η ηθοποιός.

«Ο Χρήστος, εκεί ψηλά που είναι, δεν μπορεί να μας γράψει τραγούδια, αλλά δεν θα ξεχάσω ποτέ το πως γυρίστηκε αυτό το βίντεο κλιπ. Αυτό το τραγούδι έχει γραφτεί για μένα και είναι μεγάλη τιμή μου. Συγκινούμαι κάθε φορά που το ακούω και πάντα το ακούω με μια τρυφερότητα», είπε στην συνέχεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This