«Μάγισσα»: «Έσκασε» συγκλονιστικό σπόιλερ για τη δημοφιλή σειρά του ΑΝΤ1

Must Read

Καταιγιστικές και δραματικές θα είναι οι εξελίξεις στα νέα επεισόδια της σειράς εποχής «Η Μάγισσα», που θα αρχίσει τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στον ΑΝΤ1, με τον θάνατο της Πολυξένης να πέφτει σαν βόμβα στον πύργο των Λασκαραίων.

Τα σπόιλερ θέλουν τη Δαμιανή να έχει αντιληφθεί ότι ο Αντρέι είναι πολύ κοντά στο να ανακαλύψει τον δολοφόνο του βρέφους της Μεταξίας. Η Θεοφανώ τού έχει εκμυστηρευτεί ότι είδε σε όραμα την Πολυξένη να πνίγει το μωρό στο ποτάμι. Ολες οι υποψίες του Αντρέι στρέφονται προς την Πολυξένη, που είναι το δεξί χέρι της Δαμιανής. Την παρακολουθεί και επιβεβαιώνεται για όσα του λέει η Θεοφανώ.

Ωστόσο είναι σίγουρος ότι η Πολυξένη είχε μαζί της και συνεργό. Οι υποψίες του τον οδηγούν στη Δαμιανή. Εκείνη το αντιλαμβάνεται και δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Αποφασίζει να σκοτώσει την Πολυξένη για να προστατέψει τον εαυτό της. Ο θάνατος της Πολυξένης θα τους σοκάρει όλους. Εν τω μεταξύ, ο Αντρέι θα βοηθήσει τη Θεοφανώ να εξαφανιστεί και να γεννήσει το παιδί της εκτός του πύργου των Λασκαραίων, μέσα από ένα πολύ καλό και οργανωμένο σχέδιο. Ολοι θα σοκαριστούν όταν καταλάβουν την απουσία της Θεοφανώς, με τον Μάρκο να κινεί γη και ουρανό για να τη βρει. Σύντομα, βέβαια, θα καταλάβει ο καπετάνιος και την απουσία του Αντρέι και εκεί θα εξοργιστεί ακόμη περισσότερο. Ο Μάρκος θα διψάει για εκδίκηση και οι Λασκαραίοι θα νιώσουν ότι ο Αντρέι τούς πρόδωσε.

Η Θεοφανώ, όμως, έχει γοητευτεί από τον Αντρέι και νιώθει μεγάλη ασφάλεια πλάι του. Οι δυο τους θα αναπτύξουν μία πολύ όμορφη σχέση. Τα νέα συγκλονιστικά επεισόδια στη «Μάγισσα», τα οποία θα μας ανεβάσουν την αγωνία στα ύψη, κρύβουν όμως και έναν χωρισμό! Ο χωρισμός θα έρθει από την οικογένεια των Γερακάρηδων, και συγκεκριμένα από τη Γερακίνα και τον Σπήλιο. Η Γερακίνα θα ανακοινώσει στον Σπήλιο ότι το παιδί που κουβαλάει στα σπλάχνα της δεν θέλει να μεγαλώσει σε μία καταραμένη οικογένεια. Θα φύγει μακριά για να το μεγαλώσει με ηρεμία. Ο Σπήλιος θα χάσει τη γη κάτω από τα πόδια του, καθώς την αγαπάει ακόμη και είναι ερωτευμένος. Εκείνη, όμως, θα επισπεύσει την αποχώρησή της, με αφορμή την έλευση της πεθεράς της, της αιμοσταγούς Κυπριανής, στον πύργο των Γερακάρηδων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This