Αγγελική Ηλιάδη: «Μπορεί αργότερα να μπω στο Survivor! Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό»

«Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης»

Must Read

Την Αγγελική Ηλιάδη μετά την Φάρμα την είδαμε στο reality «I’m a celebrity get me out of here». Για την εμπειρία της αυτή μίλησε στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αφήνοντας μάλιστα να εννοηθεί πως ενδεχομένως να την δούμε να συμμετέχει και στο Survivor.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Αγγελική Ηλιάδη: «Όλες τις σημαντικές στιγμές της ζωής της βρίσκεται σε ένα reality»

«Το concept δεν ήταν reality. Ο κόσμος δεν έβλεπε τις δυσκολίες που είχαμε στην καθημερινή μας ζωή, δεν έβλεπε τους τυφώνες και τις καταιγίδες», είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη για το “Celebrity”, ενώ για το Survivor απάντησε: «Δεν πήγα στο Survivor, γιατί έπρεπε να μείνω κοντά στα παιδιά μου. Έλειπα ήδη δυο μήνες. Μπορεί αργότερα να μπω».

Όσον αφορά την συμμετοχή του πρώην συντρόφου της, Σάββα Γκεντσόγλου, στο reality επιβίωσης, με τον οποίο έχουν αποκτήσει έναν γιο, δήλωσε πως: «Είχα συζητήσει πολλές φορές με τον Σάββα για το Survivor στο παρελθόν, ήταν ένα πρότζεκτ που μας άρεσε πολύ. Μεταξύ σοβαρού και αστείου τον πρότεινα. Ο Σάββας θα φτάσει μέχρι τον τελικό».

Για την σχέση που έχουν μεταξύ τους υποστήριξε ότι: «Στην αρχή δεν ήταν εύκολο. Η αγάπη μας με τον Σάββα δεν τέλειωσε ποτέ, πάντα υπήρχε το πρόβλημα της απόστασης. Έχουμε καταφέρει και έχουμε μία υπέροχη σχέση. Η αγάπη μας υπάρχει και θα υπάρχει πάντα. Έχουμε βρει μία δική μας χρυσή τομή».

Δείτε επίσης: Σάββας Γκέντσογλου: Το love story με την Ηλιάδη, ο ερχομός του παιδιού τους, ο χωρισμός και η Κική Τσέκου

Η γνωστή τραγουδίστρια έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, ένα από αυτά ήταν και του σπουδαίου λαϊκού ερμηνευτή, Βασίλη Καρρά. Για την συνεργασία τους αλλά και για το ντουέτο τους «Μη ζητήσεις συγγνώμη», δήλωσε πως: «Ήμουν μικρούλα όταν γνώρισα τον Βασίλη Καρρά, ήμουν 18 χρονών. Μου συμπεριφερόταν πάντα σαν να ήταν πατέρας μου, με προστάτευε και με συμβούλευε. Απλόχερος, μεγαλόψυχος, όπως ήταν με όλους. Του λέω «θέλω να κάνουμε ένα ντουέτο» και μου λέει «εννοείται». Ένα υπέροχο τραγούδι, που θα μου μείνει. Είναι μεγάλος θησαυρός».

Tέλος, αναφέρθηκε στην γιαγιά της Καίτη Γκρέυ: «Δεν με αναγνωρίζει και είναι πολύ λυπηρό».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This