Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ κυριεύεται από την Αναχίτ και βάφει τα χέρια της με αίμα

Must Read

Ο Φρίξος είναι εκείνος που ενημερώνει τον Μάρκο για την αρπαγή της Θεοφανώς και ο Μάρκος γίνεται έξαλλος. «Μάρτυς μου ο Θεός θα υποφέρει όποιος ευθύνεται για την εξαφάνιση της Θεοφανώς και του παιδιού μου», ξεκαθαρίζει σε όλη την οικογένεια

Αναστατωμένος όμως φαίνεται πως είναι και ο Αντρέι ο οποίος κάνει ότι μπορεί για να βοηθήσει να βρεθεί η Θεοφανώ. «Ξέρουμε πολύ καλά και οι δύο πως οι Τριβολαίοι θα τη σκοτώσουν, μπήκαν στον πύργο γιατί είχαν βοήθεια από κάποιον. Ποιος είναι αυτός που τη θέλει νεκρή;», τον ρωτάει και οι υποψίες του πέφτουν σε πολλούς.

Οι δύο άντρες ενώνουν τις δυνάμεις τους για να βρουν την «μάγισσα». Ο Μάρκο ςόντας απελπισμένος απειλεί τους άλλους θρήσκους που βρίσκονται έξω από τον πύργο. «Λέγε πού την έχετε, θα σας σκοτώσω», με τον Κανέλλο να προσπαθεί να τον συγκρατήσει: «Μάρκο, δεν είναι λύση αυτό, θα τη βρούμε».

Τα στοιχεία που σύλλεξε ο Αντρέι και ο Μπακού οδήγησαν στον Τζανή. «Πες μου πού είναι η Θεοφανώ και δεν θα μάθει κανείς ότι εσύ την έδιωξες», λέει ο Αντρέι στην Τζανή κι εκείνος ακόμα μια φορά είναι ειρωνικός μαζί του: «Δεν καταλαβαίνω τι θέλεις, Ρώσε. Και ποιος σου είπε ότι εγώ ξέρω πού είναι η δούλα; Αρκετή αναστάτωση μας έχει φέρει». Ο Αντρέι επιμένει: «Σου υπενθυμίζω ότι ο αδελφός σου ήταν ξεκάθαρος στο τι θα κάνει αυτόν που εξαφάνισε τη Θεοφανώ. Τι θα έλεγες να μάθει και για την κρυφή σχέση του αδελφού του με τη γυναίκα του;», τον εκβιάζει και ο Τζανής αναγκάζεται να του αποκαλύψει την αλήθεια.

Η Θεοφανώ από την άλλη ούσα δεμένη και χτυπημένη προσπαθεί να γλυτώσει από τους άντρες που που την απειλούν ότι θα την σκοτώσουν. Η έκρηξη όμως μίας αποθήκης θα προκαλέσει ακόμη μία αναστάτωση αφού πολλές ζωές θα έρθουν σε κίνδυνο.

Ο Μάρκος με τον Αντρέι, τον Μπακού και τον Βρώτσο προσπαθούν να βρουν τους Τριβολαίους που έχουν αρπάξει τη Θεοφανώ και η καταδίωξή τους θα τους οδηγήσει στο αρχοντικό ενός μυστηριώδη άντρα.

Η Αναχίτ, που γυρεύει εκδίκηση, κυριεύει την κόρη της και η Θεοφανώ βάφει τα χέρια της με αίμα. Ο Αντρέι βρίσκει τη Θεοφανώ αλλά σοκάρεται μόλις βλέπει το θέαμα. Συγκεκριμένα την βρίσκει πεσμένη στο πάτωμα μην έχοντας τις αισθήσεις της και να είναι γεμάτη με αίματα. Ο Αντρέι και ο Μπακού τη γυρίζουν πίσω στον πύργο.

Τα νέα κυκλοφορούν γρήγορα. «Δεν μπορεί η Θεοφανώ να έκανε κάτι τέτοιο! Είναι αδιανόητο», λέει σοκαρισμένος ο Μάρκος και ο Μιχαήλ του απαντάει: «Σ’ έχει θολώσει ο έρωτάς σου για εκείνη και δεν βλέπεις την αλήθεια», ενώ η Δαμιανή συμπληρώνει: «Σ’ έχει μαγέψει με τα μαγιολίκια της, γιε μου. Μπορεί να έχει κάνει ξανά φόνο, σε καμία περίπτωση δεν τη θέλω εδώ μέσα», επιμένει.

Μετά από αυτό το περιστατικό, ο Αντρέι και η Θεοφανώ αρχίζουν να έρχονται όλο και πιο κοντά και η κοπέλα αρχίζει να έχει συναισθήματα για εκείνον. Τα συναισθήματα όμως φαίνεται πως είναι αμοιβαία! Έτσι γεννιέται ανάμεσά τους ένας μεγάλος έρωτας, που θα καταλήξει και σε μια καυτή ερωτική βραδιά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This