Ιωάννα Μαλέσκου για ΣΚΑΪ: «Όντως το διέψευσαν; Λέω μόνο αλήθειες»

«Δεν έχω δεχθεί μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη, τι να μου πει;»

Must Read

Η Ιωάννα Μαλέσκου σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει πως ο ΣΚΑΪ, την περίοδο που παρουσίαζε πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή, της είχε απαγορεύσει να έχει στο πλατό το σκυλάκι της, γεγονός το οποίο διέψευσε ο ΣΚΑΪ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου ωστόσο δεν το γνώριζε και μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» φάνηκε σαστισμένη όταν το άκουσε.

«Όντως διέψευσαν στον ΣΚΑΪ ότι δεν με άφηναν να έχω τον σκύλο μου στο πλατό; Δεν έχω διαβάσει κάτι. Έχω μάθει στη ζωή μου, να λέω μόνο αλήθειες. Οπότε δεν έχω να προσθέσω κάτι σε αυτό. Δεν έχω πάρει τηλέφωνο, ούτε έχω στείλει μήνυμα για κάτι που με ενόχλησε, αλλά δεν τα ξεχνάω. Όταν έρθει η στιγμή απαντάω» απάντησε η παρουσιάστρια.

Όσον αφορά την Ελένη Μενεγάκη και την σύγκριση που είχε γίνει μεταξύ τους τόνισε πως: «Δεν έχω δεχθεί μήνυμα από την Ελένη Μενεγάκη, τι να μου πει; Έχει δίκιο ο Γιώργος Λιάγκας σε αυτό. Δεν μου αρέσει να δίνουμε συμβουλές όσο μεγάλοι και φτασμένοι ήμαστε. Εκτός αν χρειαστεί ή μας το ζητήσουν».

Ο Δημήτρης Παπανώτας από την άλλη ισχυρίστηκε πως την περίοδο που εργαζόταν εκείνος για τον ΣΚΑΪ τον παρακαλούσαν να πάει εκεί τον σκύλο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This