Η Μάγισσα: Η Θεοφανώ φεύγει κρυφά από τον Πύργο

Must Read

Σοκαριστικά αναμένονται να είναι τα επόμενα επεισόδια της Μάγισσας. Η Θεοφανώ έχει αποκτήσει πολλούς εχθρούς αφού εκτός από τη Δαμιανή που την θέλει νεκρή, το ίδιο  φαίνεται πως θέλει και η Κυπριανή.

Η Κυπριανή εξαιτίας του φόβου της ότι θα επαναληφθεί η ιστορία με την Αναχίτ,  εγκαθίσταται στον πύργο των Γερακάρηδων προκειμένου να κινήσει τα νήματα για την εξαφάνισή της διαπαντός. Έτσι λοιπόν βάζει βάζει τα πρωτοπαλίκαρά της να ψάξουν τα πάντα για εκείνη: «Θα μπείτε στον πύργο των Λασκαραίων, θα πάτε στο μοναστήρια, θα ψάξετε τα πάντα γι’ αυτό το κορίτσι», τους λέει, προκειμένου να μάθει αν είναι κόρη της Αναχίτ ή όχι.

Ο Μάρκος δεν μπορεί να πιστέψει πως η Θεοφανώ σκότωσε άνθρωπο ωστόσο της προτρέπει να φύγει από τον Πύργο κρυφά προκειμένου να μην την βρουν όσοι την ψάχνουν για εκδίκηση. Κι έτσι κι έγινε. Με την βοήθεια του Φρίξου και της Αγαθής, πηγαίνουν στη σπηλιά που γεννήθηκε. «Εδώ είναι το μόνο ασφαλές μέρος που δεν θα ψάξει κανείς», λέει.

Στο μεταξύ ο Αντρέι παραδέχεται στον Κανέλλο πως η Θεοφανώ σκότωσε άνθρωπο και ο Κανέλλος αρχίζει να φοβάται για την σωματική ακεραιότητα των αγαπημένων του με τον Άντρει να τον διαβεβαιώνει ότι: «Δεν είναι δολοφόνος, Κανέλλο. Κυριεύεται από τη μητέρα της όταν κινδυνεύει η ίδια… Σαν να θέλει να την προστατεύσει με κάποιο τρόπο από το κακό». Στην συνέχεια του εκμυστηρεύεται πως έχει αρχίσει να έχει συναισθήματα για την Θεοφανώ.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This