H Σάννυ Μπαλτζή «τα έβαλε» με τους δημοσιογράφους: «Σημαίνει μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει»

«Θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε»

Must Read

Το τελευταίο διάστημα βλέπουμε όλο και περισσότερους καλλιτέχνες να «κουνάνε το δάχτυλο» στους δημοσιογράφους και να τους «δασκαλεύουν» για το πως θα κάνουν σωστά την δουλειά τους.

Δείτε επίσης: Πάνος Βλάχος: «Τα ΜΜΕ έχουν την τάση να λερώνουν κάθε τι όμορφο» – Πυρ και μανία η Μαίρη Αργυριάδου

Ανάμεσά τους και η Σάννυ Μπαλτζή η οποία τόνισε πως: «Η τηλεόραση έχει γίνει στείρα και παλιακιά. Είναι της μόδας, αν είσαι ανορεξική θα σε ρωτήσουν για την ανορεξία, είναι της μόδας το metoo θα ρωτήσουν για το metoo. Πιστεύω πρέπει να είστε πιο ευφάνταστοι κι εσείς τα νέα παιδιά πρέπει να το αλλάξετε όλο αυτό, να αλλάξετε την τηλεόραση που παραλάβατε. Όλοι αυτό ελπίζουμε.

Ο δημοσιογράφος έχει μια δυναμική και θα έπρεπε να είστε η δύναμή μας και όχι οι άνθρωποι που νιώθουμε ότι βαλλόμαστε. Ξέρεις ότι το παρακάνετε. Δεν νιώθω ότι με έχουν προσβάλει οι δημοσιογράφοι, η προσβολή είναι όλη δική τους».

Στη συνέχεια, η Σάννυ Μπαλτζή ανέφερε: «Όταν έρχεται ένα νέο παιδί και του λες ότι δεν μπορώ να σου δώσω τώρα συνέντευξη, γιατί πάω να φτιάξω τα νύχια μου, και κάνει focus στα νύχια… Έχει συμβεί αυτό, σε ένα από τα κανάλια σας, που είστε εδώ αυτή τη στιγμή, σημαίνει μια κατινιά, κάτι το οποίο δεν αρμόζει».

Δείτε όσα είπε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα»:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This