Γιάννης Στάνκογλου για το κουίζ του Happy Day αναφορικά με την προσωπική του ζωή: «Aυτοί που το λένε έχουν επίσης παιδιά»

«Απλά θέλω να έχω το δικαίωμα να το πω εγώ στα παιδιά μου… Θέλω να το κάνω εγώ και όχι άλλος για μένα»

Must Read

Το Happy Day είχε ξεκινήσει την φήμη ότι ο Γιάννης Στάνκογλου έχει σχέση με την Σίσσυ Χρηστίδου γεγονός το οποίο διέψευσε τόσο ο ηθοποιός όσο και η παρουσιάστρια.

Δείτε επίσης: Γιάννης Στάνκογλου για τις φήμες περί νέου έρωτα: «Aπόλυτη προτεραιότητά είναι τα παιδιά μου»

Για την τροπή που πήρε το συγκεκριμένο θέμα αλλά και για τον τρόπο που το διαχειρίστηκε μίλησε ο γνωστός ηθοποιός στην εκπομπή «Mega Καλημέρα», τονίζοντας πως: «Είμαι νομίζω ένας άνθρωπος και ένας ηθοποιός που δεν έχω δώσει δικαιώματα για τέτοια πράγματα. Όταν είναι να μιλήσω, θα μιλήσω. Και δε νομίζω ότι έχει και κανένας δικαίωμα να μιλήσει εκ μέρους μου. Το θεωρώ πολύ άσχημο γενικότερα, όχι μόνο στην τηλεόραση, στην κοινωνία. Οκ, να πεις κάτι, αυτό που λέμε κουτσομπολιό, αλλά αν το κάνω εγώ, θα το κάνω με πολύ καλή διάθεση και όχι για να βρω το κακό του άλλου.

Έχω μάθει να δικαιολογώ και πολλά πράγματα. Αυτό ήταν για μένα κάτι που δεν το είχα ανάγκη. Δεν είχα δώσει κανένα δικαίωμα. Δεν ήθελα να συμβεί. Και να συνέβαινε κάτι, που δεν συνέβαινε, από που κι ως που θα βγεις εσύ να το πεις; Αφού δε το έχω πει εγώ. Και ειδικά όταν υπάρχουν δυο παιδιά, και αυτοί που το λένε έχουν επίσης παιδιά» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου

Στην συνέχεια αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή αλλά και τον τρόπο που το επικοινώνησε με τα παιδιά του.

«Όταν προστατεύεις τους άλλους, είναι σαν να προστατεύεις και τον ίδιο σου τον εαυτό. Δεν είναι προστατεύω, βασικά είναι να μη λες ψέματα. Είδηση για την είδηση; Από που κι ως που; Ήταν κάτι που και εμένα με τάραξε στην αρχή. Επειδή ταράχτηκα τόσο, προσπάθησα να δω τι έγινε και να πάρω τη Σταματίνα Τσιμτσιλή τηλέφωνο, να τη ρωτήσω τι και πώς. Μου είπε, αλλά την ίδια στιγμή δεν κατάλαβα, και είδα ότι αυτό συνεχίστηκε.

Δείτε επίσης: Σταματίνα Τσιμτσιλή για Γιάννη Στάνκογλου: «Θέλω να του ζητήσω γι’ ακόμη μια φορά ειλικρινή συγγνώμη»

Και πια στις μέρες μας, είναι κάτι που δε μπορεί να αποφύγει. Ακόμα και συγγνώμη να ζητήσει κάποιος μετά από ένα ψέμα ή μια βλακεία ή κάτι το οποίο ήταν λάθος, αυτά τα πράγματα τα οποία μένουν. Υπάρχουν τα social media και μένουν τα πάντα… Στην κόρη μου ευτυχώς πρόλαβα και το είπα την ίδια μέρα, γιατί πήγε την επόμενη στο σχολείο και τη ρωτάγανε οι φίλοι της. Ακόμα και αυτό το μικρό σοκ, κάπως επηρεάζει τα παιδιά.

Τα παιδιά καταλαβαίνουν… Δεν είχα ξαναβρεθεί ποτέ σε τέτοια θέση… Και ένιωθα για πολλά χρόνια ότι με σέβονται, ότι σέβονται και τη δουλειά μου και τον χαρακτήρα μου, κι αυτός ήταν ο λόγος που σοκαρίστηκα, επειδή δεν είχα δώσει δικαίωμα ποτέ για τίποτα…» είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

«Δεν είμαι από αυτούς που θα είμαι με κάποια κοπέλα και θα το κρύψω ή θα πω ότι δεν είμαι. Δεν το έκανα και δε θα το κάνω ποτέ. Απλά θέλω να έχω το δικαίωμα να το πω εγώ στα παιδιά μου… Θέλω να το κάνω εγώ και όχι άλλος για μένα» ανέφερε σε άλλο σημείο ο ηθοποιός.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This