Άντζελα Δημητρίου: H προσπάθεια της κόρης της να συμφιλιωθεί μαζί της… απέβη άκαρπη

Must Read

Η ενδοοικογενειακή διαμάχη που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Άντζελα Δημητρίου και την κόρη της καλά κρατεί. Σύμφωνα με την τραγουδίστρια, ο γαμπρός της την καταπίεζε την περίοδο που βρίσκονταν όλοι μαζί στην Αμερική για την προγραμματισμένη περιοδεία της, με την ιδιότητα όπως είχε δηλώσει εκείνος, του manager.

Ωστόσο η Όλγα Κιουρτσάκη αλλά και ο σύζυγός της, διέψευσαν της κατηγορίες της λαϊκής τραγουδίστριας.

Πρόσφατα μάλιστα αποκάλυψε ο κουμπάρος του ζευγαριού πως πριν έξι χρόνια είχε τσακωθεί η λαϊκή ερμηνεύτρια με την κόρη της και τον γαμπρό της αλλά εκείνος ήταν που συνέβαλε για να αποκατασταθούν οι σχέσεις τους.

Όσον αφορά την οικονομική κατάσταση του ζευγαριού, δήλωσε πως λόγω της Άντζελας Δημητρίου είχαν το λυμένο το πρόβλημα της επιβίωσης και τώρα που δεν έχουν την οικονομική στήριξη της τραγουδίστριας σκέφτονται να φύγουν στο εξωτερικό.

Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δεν ισχύει αφού σύμφωνα με την δικηγόρο του ζευγαριού, ο Φώτης Λώσης εδώ και δύο μήνες εργάζεται κανονικά και μπορεί να ανταπεξέλθει στις οικονομικές του υποχρεώσεις.

Επίσης η κα. Αλεξάνδρα Μακρή, μιλώντας στην εκπομπή «Πρωινό» αποκάλυψε πως έγιναν προσπάθειες συμφιλίωσης από την μεριά της Όλγας Κιουρτσάκη και του Φώτη Λώση, χωρίς κανένα αποτέλεσμα. Αντιθέτως μάλιστα η Άντζελα Δημητρίου προέβη σε αιχμηρές δηλώσεις μέσα από την συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό «ΟΚ».

«Δε γνωρίζω για το δώρο, αλλά έγινε μία προσπάθεια να συναντηθούν και να συζητήσουν ενόψει τον εορτών, το οποίο απέβη άκαρπο. Από αυτά που μου είπαν, θεωρώ ότι την πήραν κάποιο τηλέφωνο και μέσω της κυρίας που έχει πρόσβαση και στα δύο σπίτια έστειλαν κάποιο μήνυμα» είπε η κα Μακρή στο Πρωινό.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This