Survivor: Άγριος τσακωμός Παππά με Μπολέτση, η ομάδα που κέρδισε την ασυλία και ο 1ος υποψήφιος

Τα πυρά του James κατά της Ασημίνας και της Δαλάκα.

Must Read

Το νέο παίκτη Γιώργο Γκιουλέκα υποδέχθηκαν οι μαχητές με έναν ιδιαίτερο τρόπο… Οι παίκτες της μπλε ομάδας για να τον καλωσορίσουν ετοίμασαν μία «τελετή» για χάρη του.

Έτσι λοιπόν τον πήγανε στο δάσος και ο Σταμάτης ανέλαβε χρέη «ιερέα» κάνοντας προσευχή στα πνεύματα για αν τον βοηθήσουν να φέρνει νίκες στην ομάδα του.

Ο Γιώργος δεν κατάλαβε ότι του έκαναν πλάκα και όλοι μαζί ξέσπασαν σε γέλια μόλις τον είδαν να συμμετέχει κανονικά στο τελετουργικό.

Παρόλα αυτά η Μαρία Αντωνά, παρόλο που κέρδισε την Ζωή Ασουμανάκη φαίνεται να προβληματίστηκε με την πρώην παίκτρια του Survivor, γιατί το μοντέλο θεώρησε πως η δημοσιογράφος κλέβει μερικά δευτερόλεπτα από τον αγώνα γεγονός το οποίο στεναχώρησε την παίκτρια της κόκκινης ομάδας.

«Στα προτελευταία run που κάναμε με τη Ζωή, όταν φτάναμε στο βάθρο μου έκανε ένα σχόλιο του τύπου “να φεύγουμε με το σφύριγμα ε;” και μου έκανε εντύπωση γιατί δεν είχα σκοπό να κλέψω απλά έχω μάθει να συντονίζομαι με τη σφυρίχτρα του Γιώργου, μετράω από μέσα μου κάποια δευτερόλεπτα και η αλήθεια είναι πως στεναχωρήθηκα γι’ αυτό το σχόλιο», είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Αντωνά.

Η Όλγα Πηλιάκη από την άλλη ένιωσε τόση χαρά που παρέμεινε στο παιχνίδι όση όταν έφερε στον κόσμο τα παιδιά της

«Θα παρομοιάσω την χθεσινή μου νίκη με το συναίσθημα που έχεις όταν φέρνεις στον κόσμο ένα παιδί. Όταν δηλαδή φέρνουν το μωρό σου στην αγκαλιά σου και το κοιτάζεις, ξεχνάς όλο τον πόνο και τις δυσκολίες που έχεις περάσει προηγουμένως», δήλωσε χαρακτηριστικά.

«Έτσι και χθες, μετά τη νίκη, ξέχασα όλη τη δυσκολία της μονομαχίας και ένιωσα μόνο χαρά που κατάφερα να παραμείνω στο παιχνίδι. Το ήθελα πάρα πολύ» είπε στο προσωπικό της que.

«Χθες είχαμε τη μονομαχία, πρώτη φορά συμμετείχα και γω μιας και ήμουν μονομάχος. Κατάφερα και παρέμεινα στο παιχνίδι. Η αλήθεια είναι ότι δεν είχα άγχος, όχι γιατί είχα καλύτερα στατιστικά από τα υπόλοιπα παιδιά αλλά γιατί ήμουν πάρα πολύ συγκεντρωμένη σε αυτό που πήγαινα να κάνω. Κάτι το οποίο το έχω λόγω του πρωταθλητισμού που έκανα τόσα χρόνια. Στους κρίσιμους αγώνες είμαι πιο συγκεντρωμένη από ποτέ και είμαι πολύ ήρεμη ψυχικά» παραδέχθηκε, με τη σειρά της, η Κατερίνα Δαλάκα.
Οι σχέση ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν είναι και η καλύτερη αφού πολλές φορές έχουμε δει να κοντραρίζονται οι παίκτες μεταξύ τους.
Στο χθεσινό αγώνισμα βέβαια λίγο έλειψαν ο Αλέξης Παππάς και ο Φάνης Μπολέτσης να πιαστούν στα χέρια και να ανταλλάξουν βαριές κουβέντες.
«Γελοίο με λες; Με λες γελοίο; Γιατί με λες γελοίο, ε; Γιατί με λες γελοίο; Γιατί βρίζεις καταρχάς;», είπε απευθυνόμενος ο Αλέξης Παππάς στον αντίπαλό του με τον Σάββα Γεκντσόγλου να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.
Φάνης Μπολέτσης: Σε έβρισα;
Αλέξης Παππάς: Ναι, γελοίο με λες! Εγώ ήμουν στο σημείο που μου είχε ορίσει η παραγωγή. Τέλος. Είμαι γελοίος;
Φάνης Μπολέτσης: Είσαι, ναι.
Αλέξης Παππάς: Γιατί; Σε έβρισα; Σου είπα τίποτα άσχημο
Φάνης Μπολέτσης: Εγώ σε έβρισα;
Αλέξης Παππάς: Με λες γελοίο!
Φάνης Μπολέτσης: Αφού είσαι
Τελικά η ομάδα που κέρδισε τον αγώνα ασυλίας ήταν η μπλε ομάδα.

Την δική της εκδοχή για την ήττα της ομάδας της έδωσε η Κατερίνα Δαλάκα με τον James Καφετζή ν α μην πείθεται και να εξαπολύει πυρά κατά της Δαλάκα και της Ασημίνας.

«Μεγάλη ανατροπή. Αυτό που θέλω να σχολιάσω είναι ότι οι Κόκκινοι πρέπει να μάθουν να χάνουν, δεν γίνεται να φταίει συνέχεια κάτι άλλο. Κι εμείς χάσαμε την περασμένη εβδομάδα την επικοινωνία, το δεχτήκαμε και γυρίσαμε πιο δυνατοί», ανέφερε η αθλήτρια.

«Δεν μπορώ να ακούω για ματσαρίσματα από την Ασημίνα και την Κατερίνα όταν η τακτική τους είναι να κάνουν miss/match για να μην παίξουν με τη Σταυρούλα» είπε ο Τζέιμς Καφετζής.

«Βγήκες εκτός για να κερδίσει η ομάδα σου και θα μιλήσεις για εμάς; Έλα σε παρακαλώ!» ξέσπασε η Δαλάκα.

«Δεν αξιοποιήσατε σωστά το πέναλτι» συνέχισε ο παίκτης της μπλε ομάδας με την Ασημίνα αυτή τη φορά να παίρνει τον λόγο: «Το αξιοποιήσαμε αλλά ξέρεις ότι υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες».

«Ότι είσαι 6-0 με τη Σταυρούλα. Εγώ ποτέ δεν το έχω παίξει παιχταράς» της απάντησε δηκτικά εκείνος.

 

Ο καυγάς όμως ανάμεσα στον James και στην Ασημίνα συνεχίστηκε και στο συμβούλιο του νησιού με την πάικτρια των διάσημων να ρωτάει με αυστηρό ύφος τον μαχητή: «Θες να πω τι είπες στον γιατρό;»

«Πες, τι είπα στον γιατρό» απάντησε εκείνος για να ακολουθήσει ο εξής διάλογος:

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Θα κάνω μετά το παιχνίδι ένα τέτοιο.

James Καφετζής: Δεν είπα αυτό.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εμείς θα κάνουμε και έξω παρέα, λέει.

James Καφετζής: Κοίτα, έξω παρέα σίγουρα δεν πρόκειται να κάνουμε γιατί δεν ταιριάζουν οι χαρακτήρες μας.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Εννοείται αυτό! Συγνώμη, δηλαδή ερχόμαστε έτοιμοι εδώ πέρα να πυροβολήσουμε δυο άτομα; Γιατί; Θα απολογηθώ εγώ εάν έχω ηττηθεί;

James Καφετζής: Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Αν έχω νικήσει; Αν έχω κάνει, αν έχω ράνει; Εσύ για ποιο λόγο είσαι εδώ; Για ποιο λόγο βρίσκεσαι εδώ;

James Καφετζής: Αυτό που είπες δεν έχει γίνει ποτέ.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Που λες πριν ότι «πόνεσε το χέρι μου, ούτως ή άλλως όμως δεν θα έπαιζα». Είσαι εδώ για να αγωνίζεσαι ή για να αγωνίζεται η ομάδα σου;

James Καφετζής: Είμαι εδώ για να αγωνίζομαι όποτε μπορώ.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Όποτε μπορείς, ωραία. Είπες όμως «ούτως ή άλλως δεν θα έπαιζα». Αυτό βγήκε από το στόμα σου, Τζέιμς. Και κρίνεις εσύ εμένα, που μπήκα σήμερα και έπαιξα τέσσερις αγώνες. Και όπως κι αν τους έφερα. Σε νοιάζει; Σε καίει στη ζωή σου;

James Καφετζής: Μια μικρή παρένθεση, εδώ πέρα δεν είναι Ολυμπιακοί Αγώνες. Ελπίζω να το έχεις καταλάβεις.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Έχεις την εντύπωση ότι έξω δεν έχω μια ζωή που μου αρέσει;

James Καφετζής: Για να έρχεσαι εδώ για τέταρτη φορά, δεν είμαι σίγουρος.

Ασημίνα Χατζηανδρέου: Τέταρτη ήρθα; Τρίτη ήρθα. Εσύ όμως είπες πως η έξω μου ζωή δεν μου αρέσει και έρχομαι εδώ μέσα. Εγώ εδώ μέσα έρχομαι για τους έξω! Κάνεις λάθος!

Στην συνέχεια οι διάσημοι κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πιο αδύναμο παίκτη και αυτός δεν ήταν άλλος από τον Θοδωρή  Τουρκογεώργο.
«Το περίμενα, έχω κάνει την αυτοκριτική μου και το αποτέλεσμα είναι δίκαιο» τόνισε, μεταξύ άλλων, ο νέος παίκτης των Διασήμων.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This