Ο Παράδεισος των κυριών: Η Στέλλα προσπαθεί να δηλητηριάσει τη Μιράντα

Must Read

Απόπειρες δολοφονίας και συλλήψεις θα δούμε στο σημερινό επεισόδιο «ο Παράδεισος των κυριών» αλλά και κρυφούς γάμους που θα έχουν happy ending.

Ο Πασχάλης ετοιμάζεται να παντρευτεί κρυφά την Τζένη με την βοήθεια των φίλων τους προσπαθώντας να βρουν τρόπο να μην το μάθει η Σύρμω. Ο Θωμάς όμως της λέει την αλήθεια. Εκείνη εμφανίζεται στην εκκλησία και όλοι παθαίνουν σοκ μόλις την βλέπουν φοβούμενοι να μην σταματήσει τον γάμο. Η Σύρμω όμως όχι μόνο δεν έκανε σκηνή, αλλά στάθηκε στο πλευρό του γιου της την ώρα του μυστηρίου.

Στο μεταξύ η Αμαλία ενημερώσει τον Σίμο πως τον ψάχνει κάποιος από το εξωτερικό καθώς έχει στην κατοχή του τα στοιχεία του ανθρώπου που ψάχνει με τον Σίμο να μην κρύβει την αναστάτωση του.

Παράλληλα ο Φώτης πηγαίνει στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει πως η Βικτωρία έκανε απόπειρα δολοφονίας εναντίον του. Η Βικτωρία συλλαμβάνεται και δίνει στην Στέλλα το δηλητήριο με το οποίο φαρμάκωσε τον Φώτη για να το κρύψει τονίζοντάς της πως δεν πρέπει να το χρησιμοποιήσει. Η Στέλλα όμως θολωμένη από την ζήλεια το χρησιμοποίησε για να σκοτώσει την Μιράντα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This