Σταμάτης Γαρδέλης-Στο νοσοκομείο μετά τη βίαιη προσαγωγή από τους αστυνομικούς: «Όχι δεν είμαι καλά! Πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου»

«Ίσως στο μυαλό του υπάρχει μια υπερβολή», είπε ο Σταύρος Μπαλάσκας για τον ηθοποιό.

Must Read

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση βρίσκεται ο Σταμάτης Γαρδέλης λόγω του σπιτιού στο Πόρτο Γερμενό που παλεύει με νύχια και με δόντια να το κρατήσει. Ο ίδιος μάλιστα είχε φτάσει σε σημείο να έχει αυτοκτονικές τάσεις με αποτέλεσμα να νοσηλευτεί στο Δαφνί.

Ο περιπέτειές του όμως δεν έχουν τελειωμό αφού μπήκε και στο κρατητήριο καθώς θέλησε να βγάλει άκρη αναφορικά με το πρόστιμο που του έβαλε το Δασαρχείο. Επειδή όμως οι υπάλληλοι της δασικής υπηρεσίας δεν ήταν πρόθυμοι να τον βοηθήσουν, καθώς εξυπηρετούν μόνο κατόπιν ραντεβού, υπήρξε μία διένεξη με τον ηθοποιό με αποτέλεσμα εκείνοι να καλέσουν την αστυνομία.

Ο Σταμάτης Γαρδέλης δεν έφερε αντίσταση στους αστυνομικούς ωστόσο εκείνοι χωρίς λόγο, όπως ισχυρίστηκε ο ίδιος, του συμπεριφέρθηκαν βίαια και του στραμπούλησαν το χέρι.

Ο ηθοποιός φαίνεται να πονάει πολύ στο χέρι του γι’ αυτό αναγκάστηκε να πάει στο νοσοκομείο και να κάνει ακτίνα.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Super Κατερίνα», προσπάθησε να αποσπάσει από τον ηθοποιό, σχετικές δηλώσεις, ωστόσο εκείνος απέφυγε ευγενικά να δώσει οποιαδήποτε πληροφορία.

«Στην ώρα τους παιδιά. Όχι δεν είμαι καλά. Στην ώρα τους. Χριστέ μου… στην ώρα τους παιδιά. Τώρα θέλω να πάω σπίτι μου, πονάει ο ώμος μου, το χέρι μου. Αφήστε μου λίγο χρόνο. Στην ώρα τους δεν είμαι καλά. Συγγνώμη δεν μπορώ να μιλήσω τώρα», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Παρόλα αυτά ο Σταύρος Μπαλάσκας, από την μεριά του επιμένει πως «οι αστυνομικοί χρησιμοποιούν βία μόνο εάν κάποιος αντισταθεί» και πως δεν έβαλαν χειροπέδες στον Σταμάτη Γαρδέλη.
«Δεν έγινε βίαια προσαγωγή. Ίσως στο μυαλό του υπάρχει μια υπερβολή», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This