Αυτή η Ελληνίδα δημοσιογράφος θα συμμετέχει στην ταινία “Apex” με το Μπραντ Πιτ

Η ταινία θα λέγεται "Apex" και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει

Must Read

O Μπραντ Πιτ θα πρωταγωνιστήσει στη νέα ταινία για τη Formula 1 η οποία θα λέγεται “Apex” και τα γυρίσματα έχουν ήδη ξεκινήσει.

Ο ρόλος που θα υποδυθεί θα είναι ενός πρώην οδηγού που επιστρέφει στις πίστες με την φανταστική ομάδα APXGP, μαζί με τον συναθλητή του τον οποίο θα υποδύεται ο Ντέιμσον Ίντρις.

Στο cast της ταινίας θα συμμετέχει και μια Ελληνίδα δημοσιογράφος, η Μαρία Θωμά, όπως έγινε γνωστό μέσα από την εκπομπή Formula 1 show του ANT1+.

Η Μαρία Θωμά είναι συμπαρουσιάστρια της εκπομπής Formula1 Show του ANT1 & του ΑΝΤ1+ και όπως αποκάλυψε η ίδια, θα υποδυθεί μια ρεπόρτερ. Το γύρισμά της είναι προγραμματισμένο για τον Ιούλιο.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This