8-8-2020

Αποχωρεί από το «My Style Rocks» ο Κουδουνάρης – Στη θέση του ο Λάκης Γαβαλάς

«Πόλεμος» κριτών για μια θέση στο «My style rocks» με βέτο και αποχωρήσεις έγιναν τα τελευταία εικοσιτετράωρα. Ο Λάκης Γαβαλάς φαίνεται ότι «έφαγε» τον Στέλιο Κουδουνάρη, με τον τελευταίο να βρίσκεται εκτός πλάνων για τον Σκάι και την Acun Media.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ, ο Στέλιος Κουδουνάρης βρίσκεται πλέον οριστικά εκτός κριτικής επιτροπής του τρίτου κύκλου του «My style rocks». Και αυτό γιατί όπως ειπώθηκε, ο Στέλιος Κουδουνάρης έβαλε βέτο στην παραγωγή για την παρουσία του Λάκη Γαβαλά στην κριτική επιτροπή, κάτι που δεν έγινε δεκτό.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μένει «ξεκρέμαστος» τηλεοπτικά, τη στιγμή που στην αρχή της σεζόν είχε ήδη δύο τηλεοπτικές προτάσεις. Από το «My style rocks» του Σκάι, αλλά και από το Open με «Δικαστήριο μόδας» που ήταν στα πλάνα του τηλεοπτικού σταθμού με παρουσιάστρια τη Μαρία Μπακοδήμου.

Δείτε επίσης: GNTM: Το παιχνίδι «θάρρος ή αλήθεια» που έβγαλε στην επιφάνεια νέες αντιπάθειες! (video)

Το «αντίπαλο δέος» του «Μy style rocks» δεν θα βγει τελικά στον «αέρα» του Open, με τον Στέλιο Κουδουνάρη να κρίνει πλέον τις διαγωνιζόμενες από τον καναπέ του σπιτιού του και τη θέση του να παίρνει ο Λάκης Γαβαλάς.

Δίπλα στον Λάκη ακούγεται έντονα ότι θα κάτσει η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη, που γνωρίσαμε μέσα από το πρώτο «My style rocks». Οσον αφορά τον τρίτο κριτή, τα ονόματα που διεκδικούν την καρέκλα είναι πολλά, χωρίς ωστόσο να υπάρχουν ασφαλείς πληροφορίες.

Το θρίλερ με το παιχνίδι συνεχίζεται όσον αφορά και την παρουσιάστρια. Η Κατερίνα Στικούδη μπαίνει πλέον «σφήνα», φαντάζοντας ως το απόλυτο φαβορί για την παρουσίαση, αφήνοντας στα κρύα του λουτρού την Ευαγγελία Αραβανή και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, που έως σήμερα διεκδικούσαν μια θέση για την παρουσίαση του «My style rocks 3».

ΣΧΟΛΙΑ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ελένη Παπαδοπούλου
Ελένη Παπαδοπούλου

ΔΗΜΟΦΙΛΗ