Survivor: Οι παίκτες που θα αποχωρήσουν – Το πρόσωπο που κρύβεται πίσω από την διάσωση του πατέρα του James

Οι τρομερές αποκαλύψεις του Τριαντάφυλλου!

Must Read

Ο Τριαντάφυλλος είναι φανατικός τηλεθεατής του Survivor και σχολιάζει αρκετά συχνά μέσα από τα social media του τις εξελίξεις του reality επιβίωσης.

Αυτήν την φορά ο τραγουδιστής αποκάλυψε ποιοι παίκτες θα αποχωρήσουν από τον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα «οικειοθελώς». Ο λόγος για τον James και τον Αλέξη Παππά οι οποίοι φαίνεται πως θα αποχωρήσουν για προσωπικούς λόγους. Είναι γνωστό άλλωστε πως ο James είναι αρκετά μπερδεμένος μετά την είδηση για το ναυάγιο του πατέρα του, γι’ αυτό ζήτησε από τους συμπαίκτες του να τον θέσουν υποψήφιο προς αποχώρηση.

«Τα φιλαράκια μου τα καλά, τα αδερφάκια μου, αυτά τα υπέροχα παιδιά, ο Τζέιμς και ο Άλεξ, δυστυχώς θα γυρίσουν πίσω για προσωπικούς λόγους. Όπως ξέρετε, ο Τζέιμς δεν θα παίξει όπως παίζει, σαν να φεύγει οικειοθελώς, και ο Άλεξ το ίδιο για προσωπικούς λόγους. Οπότε δύο τεράστιοι παίκτες φεύγουν τόσο άδικα. Εγώ θα τους περιμένω, θα πάω αεροδρόμιο να τους δω, να μιλήσουμε και ό,τι νεότερο θα σας πω. Άντε τώρα να το δεις χωρίς αυτούς…», είπε χαρακτηριστικά ο ερμηνευτής.

Σε άλλο story απάντησε στους followers του για το ποιος πιστεύει ότι θα είναι ο φετινός νικητής του Survivor αφήνοντας να εννοηθεί, πως θα είναι γυναίκα η νικήτρια και συγκεκριμένα η Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Ντάφυ μάλιστα αναφέρθηκε και στην περιπέτεια του πατέρα του James και μέσα από μία ανάρτησή του αποκάλυψε το πρόσωπο που τον έσωσε από το ναυάγιο.

Πρόκειται για τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Δαλάκα, Δημήτρη Φιντιρίκο. Ο τραγουδιστής δεν ανέφερε τι ακριβώς έκανε ο επιχειρηματίας για να βοηθήσει τον κ. Λευτέρη, τόνισε όμως πως βρέθηκε στο πλευρό του από την πρώτη στιγμή, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο την περηφάνεια που νιώθει για τον φίλο του.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This