Σάκης Ρουβάς και Δέσποινα Βανδή «χτυπούν» limit up στο χρηματιστήριο της τηλεόρασης

Must Read

Τηλεοπτικά φαινόμενα χαρακτηρίζονται πλέον ο Σάκης Ρουβάς και Δέσποινα Βανδή! Καθώς μεγαλώνει, ο διάσημος ποπ τραγουδιστής είναι εμφανές πια ότι έχει ρίξει τα δίχτυα του στη μικρή οθόνη, είτε ως παρουσιαστής είτε ως κριτής μουσικών τάλεντ σόου, όπως κάνει με επιτυχία και η δημοφιλής λαϊκή ερμηνεύτρια Δέσποινα Βανδή. Και αυτό δεν γίνεται τυχαία ούτε για τον Σάκη Ρουβά ούτε για τη Δέσποινα Βανδή.

Κακά τα ψέματα, η μικρή οθόνη έχει περισσότερα χρήματα πλέον από τις πίστες και τη δισκογραφία, και καθώς οι δύο καλλιτέχνες ωριμάζουν βλέπουν ότι οι μετοχές τους ανεβαίνουν διαρκώς στο χρηματιστήριο της μικρής οθόνης, οπότε φροντίζουν να συνδυάζουν την TV με τις πίστες, που, όπως και να το κάνουμε, κατακλύζονται από νέες φωνές που έρχονται στο προσκήνιο με ενέργεια και φόρα. Όσο για τον Σάκη Ρουβά -και αυτή είναι η μεγάλη αλήθεια- η τηλεόραση τού πάει γάντι και το γνωρίζουν πολύ καλά στον Σκάι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Μαρίας Ανδρέου για την εφημερίδα «Espresso», μετά την επιτυχημένη παρουσία του στο «X-Factor» και τώρα στο «The Voice of Greece», o Σάκης είναι στα καλύτερά του. Σύμφωνα με πληροφορίες από το στενό περιβάλλον του, ο τραγουδιστής θα ξεκουραστεί λιγάκι και μετά θα μας απασχολήσει μέχρι το καλοκαίρι με δύο νέα τηλεοπτικά πρότζεκτ που θα παρουσιάσει, πάλι στο κανάλι του Νέου Φαλήρου.

Το «Idols»

Η αρχή θα γίνει με το «Idols» (Είδωλα), μια εκπομπή που σκιαγραφεί τα πορτρέτα ανθρώπων που επηρέασαν τον καλλιτεχνικό χώρο και δεν βρίσκονται πλέον στη ζωή.
Η πρώτη εκπομπή είναι αφιερωμένη στον ένα και μοναδικό Βλάσση Μπονάτσο. Για εκείνον μιλούν -μεταξύ άλλων- η γυναίκα του Μάρθα, η κόρη του Ζένια, συγγενείς και συνεργάτες. Για τις ανάγκες του συγκεκριμένου αφιερώματος, μάλιστα, ο Σάκης Ρουβάς έφερε κοντά τους ηθοποιούς Δήμητρα Παπαδοπούλου, Σπύρο Παπαδόπουλο, Γιάννη Μπέζο και Ρένια Λουιζίδου, κάνοντας ένα άτυπο «reunion» των «Απαράδεκτων». Με γοργούς ρυθμούς ο καλλιτέχνης ετοιμάζει και τις επόμενες εκπομπές της παραγωγής, που, όπως ακούγεται, είναι αφιερωμένες στον Νίκο Κούρκουλο και στη Μαλβίνα Κάραλη.

Αλλά δεν σταματούν εδώ τα σχέδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς, όπως λέγεται, θα είναι ο παρουσιαστής και του τάλεντ σόου «The masked singer», που αρχίζει τον Μάρτιο. Πρόκειται για ένα από τα πιο επιτυχημένα προγράμματα παγκοσμίως, στο οποίο δώδεκα γνωστοί καλλιτέχνες τραγουδούν μεταμφιεσμένοι και ο κόσμος καλείται να ψηφίσει τον καλύτερο, δίχως να γνωρίζει την πραγματική ταυτότητα κανενός, κάτι που αποκαλύπτεται στην τελευταία εκπομπή. Για την κριτική επιτροπή φλερτάρουν πολύ δημοφιλή ονόματα στο κοινό, όπως η τραγουδίστρια Τάμτα και ο παρουσιαστής Νίκος Μουτσινάς.

Να σημειωθεί ότι ο Σκάι είναι πολύ ικανοποιημένος και με την πρωτοβουλία που πήρε ο καλλιτέχνης κατά τη διάρκεια του «The Voice of Greece», καθώς δημιούργησε μια άλλη εικόνα για τον σταθμό, πιο ανθρώπινη, τώρα που την έχει ανάγκη, μετά την… γκάφα του Γιώργου Λιάγκα. Ο κριτής προσφέρθηκε να αναλάβει τα έξοδα για τη θεραπεία της Βάλιας Δήμου, η οποία αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα στις φωνητικές χορδές, γεγονός που η ίδια είχε κάνει γνωστό από τη φάση των «knock outs» του «The Voice».

Από την άλλη μεριά, η Δέσποινα Βανδή έβγαλε ασπροπρόσωπο το Open με την παρουσίαση του «X-Factor», καθώς η τηλεθέαση ήταν πολύ ικανοποιητική και δη με διψήφια νούμερα. O διαγωνισμός τραγουδιού μπαίνει στην τελική ευθεία έπειτα από 13 επεισόδια, οντισιόν και chair challenge. Ο τελικός πλησιάζει (θα γίνει την Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου) και η τραγουδίστρια θα προσθέσει ένα ακόμη συν στην τηλεοπτική της καριέρα. Υστερα από αυτό, το 2020 την περιμένει μαζί με τον σεφ Βαγγέλη Δρίσκα η ταξιδιωτική εκπομπή μαγειρικού περιεχομένου «My Greece», με τοπικά προϊόντα και εδέσματα από όλη την Ελλάδα, και πάλι από τη συχνότητα του Open, για την οποία θα βάλει τα δυνατά της, ώστε να την καθιερώσει στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού!

Άλλωστε η Δέσποινα Βανδή, με «όπλα» την αμεσότητα και τη λάμψη της, θέλει να αφήσει τη δική της σφραγίδα και στα τηλεοπτικά δρώμενα! Το γκελ που είχε στον κόσμο ως κριτής του «Voice» ήταν τέτοιο που έγινε το εφαλτήριο για να αρχίσουν να ανεβαίνουν οι μετοχές της στη μικρή οθόνη! Και η δημοφιλής τραγουδίστρια δείχνει να τα καταφέρνει εξίσου καλά στη μαγειρική, όπως και στις πίστες!

Δείτε επίσης: H Ασημίνα Χαρίτου έκανε επίθεση στο Star γιατί φλερτάρει με άλλο κανάλι

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This