Τετάρτη 16/6/2021

Ο λόγος που Κατερίνα Καραβάτου είναι η μόνη που φοράει γάντια στην εκπομπή της 

Η Κατερίνα Καραβάτου συνεχίζει με τους συνεργάτες τους να μεταδίδουν καθημερινά την εκπομπή τους στην «Φωλιά των ΚουΚου».

Εδώ και αρκετές μέρες όμως έχουμε παρατηρήσει ότι η Κατερίνα Καραβάτου φοράει γάντια κατά την διάρκεια της εκπομπής, οι υπόλοιπο συνεργάτες της όμως όχι. Ούτε καν ο Κρατερός Κατσούλης που είχε ύποπτα συμπτώματα και έκανε το τεστ για τον κορωνοϊό, το οποίο βγήκε αρνητικό. 

Φυσικά όλοι, πιστεύαμε ότι λόγος που φοράει γάντια η Κατερίνα, ήταν για την προστασία της από τον ιό, η ίδια όμως το διέψευσε σήμερα, μιλώντας σε ζωντανή σύνδεση με την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου από την Στοκχόλμη.

Η Αλεξάνδρα σχολίασε ότι στη σουηδική τηλεόραση δεν έχει δει κανέναν παρουσιαστή να παίρνει μέτρα προστασίας, με την Κατερίνα να απαντάει ότι ο λόγος είναι που τα φοράει είναι γιατί έχει κάποιου είδους δερματίτιδα:

«Αλεξάνδρα μου εγώ τα φοράω για ειδικό λόγο. Δεν μπορώ να δείξω τα χέρια μου στην τηλεόραση είναι άρρωστα αλλά παρόλα αυτά προσέχουμε πάρα πολύ όλοι», απάντησε η αγαπημένη παρουσιάστρια.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ