Σάββατο 19/6/2021

Σε απόγνωση οι Θεσσαλονικείς καταστηματάρχες βάζουν προσφορές έως και 70% μπας και κουνηθεί η αγορά

Εκπτώσεις έως και 70% επί των αναγραφόμενων τιμών, προσφέρουν καταστήματα της Θεσσαλονίκης στους καταναλωτές, προκειμένου να τους δελεάσουν και να αποφασίσουν να κάνουν κάποιες αγορές, αφού ο κορωνοϊός διέλυσε τους τζίρους των μαγαζιών.

Τεράστια είναι πλέον η προσπάθεια, που καταβάλλουν οι καταστηματάρχες της Θεσσαλονίκης, αφού στις επιχειρήσεις τους δεν πατάει … ψυχή!

Πολυεθνικές, αλυσίδες οικιακών συσκευών και τεχνολογίας, αλλά και μικρομεσαίες επιχειρήσεις πωλούν τα προϊόντα τους με έκπτωση που αγγίζει σε ορισμένες περιπτώσεις και το 70%, προκειμένου να δελεάσουν τους καταναλωτές, εν μέσω μιας περιόδου, που δεν προβλέπονται ούτε προσφορές, ούτε εκπτώσεις.

Έτσι λοιπόν, οι επιχειρηματίες έχουν επιδοθεί σε έναν «αγώνα δρόμου» για να ξεπουλήσουν τα «στοκ» τους, δηλαδή τα χειμωνιάτικα και τα ανοιξιάτικα είδη και να καταφέρουν να δουλέψουν ενδεχομένως από το φθινόπωρο, καθώς τώρα οι Έλληνες δεν έχουν λεφτά στην τσέπη για να τα αφήσουν στα μαγαζιά!

Σύμφωνα με τους καταστηματάρχες, ψωνίζουν τα απαραίτητα ή κάνουν αγορές προϊόντων, που θέλουν να δωρίσουν σε κοινωνικές υποχρεώσεις χωρίς όμως να… ξοδεύονται, ψάχνοντας τις καλύτερες οικονομικές προσφορές, γι αυτό και άλλαξε το σκηνικό, με εκπτώσεις εκτός περιόδου.

Τις τελευταίες ημέρες, επιχειρήσεις «βομβαρδίζουν» με μηνύματα σε κινητά τηλέφωνα, αλλά και μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τους εν δυνάμει πελάτες τους, ενημερώνοντάς τους ότι οι προσφορές ξεκίνησαν και βρίσκονται σε ισχύ.

Οι εκπτώσεις κυμαίνονται από 50% έως 70% στον ρουχισμό, αγγίζουν το 30% στα υποδήματα και αξεσουάρ, ενώ όσον αφορά τις οικιακές συσκευές, αυτές πωλούνται έως και 40% φθηνότερα. Αξίζει να σημειωθεί πώς για πρώτη φορά δεν αναφέρεται πουθενά πόσο θα διαρκέσουν οι προσφορές που έχουν ήδη ξεκινήσει!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ