Έπεσαν οι υπογραφές: Αυτός «ΘΑ» είναι ο νέος Πύργος του Πειραιά (pics)

Must Read

Υπεγράφη η σύμβαση αξιοποίησης του Πύργου του Πειραιά στο Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, παρουσία του Υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη και του Υπουργού Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκου.

Σημαντικές εταιρίες με κύρος συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα (πάνω στον παλιό σκελετό ωστόσο…) δίνοντας υπεραξία σε μια επένδυση, που όπως έγινε γνωστό θα αγγίξει τα 50εκ. ευρώ.

Το έργο θα ξεκινήσει τις επόμενες εβδομάδες και θα ολοκληρωθεί σε 2,5 χρόνια, όπως ανέφερε ο επικεφαλής της κοινοπραξίας Dimand-EBRD και της Prodea Investments ΑΕΕΑΠ που έχει αναλάβει το έργο.

Το ετήσιο οικονομικό αντάλλαγμα για τον Δήμο θα είναι πάνω από 1.εκ.ευρώ.

Στα σχέδια προβλέπεται δημιουργία χώρων γραφείου, ενώ θα υπάρχει κι ένα πανοραμικό εστιατόριο στην κορυφή του Πύργου.

Για να δούμε αν από την θεωρία στην πράξη θα αλλάξει κάτι, γιατί ο Πύργος-φάντασμα που έχει περάσει από 40 κύματα κι έχουν ακουστεί κατά καιρούς διάφορα σενάρια για την τύχη του, έχει ιδιαίτερη σημασία για την ανάδειξη του θαλάσσιου τουριστικού και ναυτιλιακού προσώπου που χαρακτηρίζει την πόλη του Πειραιά και το μεγαλύτερο λιμάνι της Ελλάδας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This