Τον Σεπτέμβριο κρίνεται δικαστικά η τύχη της οικογένειας Κουτσολιούτσου για την Folli Follie

Must Read

Αντίστροφα μετρά ο χρόνος για την απολογία ενώπιον της δικαιοσύνης των μελών της οικογένειας Κουτσολιούτσου αλλά και ακόμη 27 προσώπων για την υπόθεση της Folli Follie. Περίπου ενάμισι χρόνο μετά την άσκηση ποινικής δίωξης για βαρύτατα κακουργήματα για την πολύκροτη υπόθεση η 35η ανακρίτρια κάλεσε σε απολογία τους κατηγορούμενους οι οποίοι, πλέον , όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αριθμούν τους 30 καθώς και νέα πρόσωπα έχουν μπει στο «κάδρο» των ευθυνών.

Ο ιδρυτής της εταιρείας Δημήτρης Κουτσολιούτσος, η σύζυγος του Καίτη και ο γιος τους Τζώρτζης, σύμφωνα με πληροφορίες, εκτός απροόπτου , θα περάσουν το κατώφλι της ανακρίτριας προκειμένου να απολογηθούν στις 4 Σεπτεμβρίου καθώς χθες εμφανίστηκαν ενώπιον της δικαστικής λειτουργού και έλαβαν προθεσμία. Πατέρας και γιος είναι, πλέον, αντιμέτωποι με πέντε κακουργήματα, της απάτης σε βάρος του επενδυτικού κοινού, του ξεπλύματος μαύρου χρήματος, της χειραγώγησης αγοράς, της εγκληματικής οργάνωσης και της πλαστογραφίας. Η Καίτη Κουτσολιούτσου καλείται σε απολογία κατηγορούμενη για απάτη, ξέπλυμα μαύρου χρήματος και χειραγώγηση αγοράς, αδικήματα που, επίσης, τιμωρούνται σε βαθμό κακουργήματος.

Τριάντα κατηγορούμενοι

Οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι πρώην στελέχη και συνεργάτες της Folli follie σε Ελλάδα και εξωτερικό έλαβαν προθεσμία για να απολογηθούν στα τέλη Αυγούστου. Ωστόσο, δύο μέλη των θυγατρικών εταιρειών του Ομίλου folli follie δεν εμφανίσθηκαν αν και κλήθηκαν σε απολογία στην ανακρίτρια η οποία μετά την λήξη της προθεσμίας αναμένεται να προχωρήσει στηνέκδοση ενταλμάτων σύλληψης σε βάρος τους.

Πρόκειται για τον στενό συνεργάτη και πρώην υπεύθυνο των οικονομικών στη θυγατρική του Ομίλου στην Ασία και το Κινέζο επικεφαλής της στην Ασία. Σύμφωνα με πληροφορίες, διώξεις για την υπόθεση της χειραγώγησης μετοχών της folli follie αντιμετωπίζουν συνολικά 30 πρόσωπα, ενώ η ανακρίτρια προσωποποίησε τις κατηγορίες σε κάποια από αυτά πλην εκείνων που είχαν διωχθεί ποινικά από την Εισαγγελία Πρωτοδικών.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This