Έρχεται βροχή από… ευρώ: ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ, δώρο Χριστουγέννων και αποζημιώσεις ειδικού σκοπού μπαίνουν από 29/01

Νέες πληρωμές έρχονται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου

Must Read

Την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου ξεκινούν οι πληρωμές για το δώρο Χριστουγέννων, τη ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ και τις αποζημιώσεις ειδικού σκοπού, ενώ νέες πληρωμές έρχονται την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου.

Συγκεκριμένα, το υπουργείο Εργασίας, με απόφαση της Γενικής Γραμματέας του υπουργείου Άννα Στρατινάκη, ανακοίνωσε όλες τις πληρωμές από την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου έως και την Πέμπτη 4 Φεβρουαρίου για το δώρο των Χριστουγέννων, τις αναστολές συμβάσεων του Ιανουαρίου, τις μονομερείς υπεύθυνες δηλώσεις, καθώς και το μηχανισμό ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ.

Από την Παρασκευή 29/01/2021 πληρώνονται οι:

  • Δικαιούχοι οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» που δεν είχαν λάβει μέχρι σήμερα τα ποσά που τους αναλογούν, μετά την ακολουθούμενη διασταυρωτική διαδικασία, σε συνάρτηση της εκτέλεσης της από 23/12/2020 νομοθετικής πρόβλεψης (άρθρο 112, ν.4764/2020, ΦΕΚ Α΄256 και της εκδοθείσας ΚΥΑ 3297/110/22-01-2021, ΦΕΚ Β΄240/25-01-2021), για τους μήνες 10ο και 11ο/2020, καθώς και το Δώρο Χριστουγέννων που τους αναλογεί μέχρι και τον 11ο /2020.
  • Δικαιούχοι της οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» το δώρο Χριστουγέννων για όλους τους δικαιούμενους μήνες μέχρι και τον 11ο /2020, για όσους δεν είχε ολοκληρωθεί η διασταυρωτική διαδικασία.
  • Δικαιούχοι της αποζημίωσης ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας τους, καθώς και το αναλογούν Δώρο Χριστουγέννων μέχρι 12ο/2020, που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε συμπεριλαμβάνονται στην τελική εκκαθαριστική λίστα πληρωμών μέχρι και τον 12ο/2020.
  • Δικαιούχοι αποζημίωσης ειδικού σκοπού με μονομερή δήλωση (καλλιτέχνες, ξεναγοί, τουριστικοί συνοδοί / ξενοδοχοϋπάλληλοι και οδηγοί τουριστικών λεωφορείων) που είτε προέβησαν σε ορθές επαναλήψεις – διορθώσεις, είτε ολοκληρώθηκε η διασταυρωτική διαδικασία επιτυχώς.

Από την Πέμπτη 04/02, εξάλλου, θα καταβληθούν:

  • Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού λόγω αναστολών των συμβάσεων εργασίας εργαζομένων μηνός Ιανουαρίου 2021.
  • Η οικονομική ενίσχυση βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ» για τον μήνα 12ο/2020.
  • Η αναλογία Δώρου Χριστουγέννων για το μήνα Δεκέμβριο 2020 για τους δικαιούχους οικονομικής ενίσχυσης βραχυχρόνιας εργασίας – Μηχανισμός «ΣΥΝ-ΕΡΓΑΣΙΑ».
  • Οι αποζημιώσεις ειδικού σκοπού μηνών 11ου και 12ου /2020 των Επαγγελματιών της Τέχνης και του Πολιτισμού που είχαν εγγραφεί στο Μητρώο Καλλιτεχνών μέχρι την 10/01/2021.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This