ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ: Κόβουν το 10% έκπτωση από τη ΔΕΗ!

Must Read

Ένα μέτρο που ανακούφιζε έστω και λίγο τους καταναλωτές από τους δυσβάσταχτους λογαριασμούς της ΔΕΗ, μάλλον «πνέει τα λοίσθια»…

Και αυτό διότι οι αρμόδιοι εξετάζουν την κατάργηση της έκπτωσης 10% στους συνεπείς καταναλωτές της ΔΕΗ σε μία προσπάθεια να εξοικονομηθούν άμεσα κάποια κονδύλια για την σωτηρία της επιχείρησης.

Να θυμίσουμε ότι ο Υπουργός κύριος Κωστής Χατζηδάκης είχε δηλώσει ότι πρέπει άμεσα να βρεθούν 750.000.000 ώστε να πάρει η ΔΕΗ μία «παράταση ζωής»

Υπολογίζεται πως το όφελος για την ΔΕΗ θα είναι έως και 180 εκατ. ευρώ ετησίως ενώ μία δεύτερη σκέψη είναι το μπόνους αυτό να μειωθεί.

Αυτή η κίνηση σύμφωνα με αρμόδιους του οργανισμού εμπίπτει στην χάραξη της νέας τιμολογιακής πολιτικής που στόχο έχει η τελική αξία του λογαριασμού (ανταγωνιστικές και ρυθμιζόμενες χρεώσεις) να μη μεταβληθεί, παρά τις όποιες μεταβολές αποφασιστούν στις τιμές της κιλοβατώρας.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This