Πέμπτη, 4 Μαρτίου 2021

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Ιρανοί πούλησαν το πετρέλαιο, κάτω από τη μύτη των Αμερικανών!

Εαν δεν είναι πόλεμος προπαγάνδας, τότε η είδηση αποτελεί σοκ για τις ΗΠΑ, μια και η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι ήδη έχει πουλήσει το πετρέλαιο που είχε το πλοίο…τρομοκράτης. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ιρανός κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζοντας ότι είναι δουλειά του νέου ιδιοκτήτη το που θα πάει το τάνκερ!

Σύμφωνα με το Reuters, ναυτιλιακά δεδομένα της Refinitiv Eikon δεν δείχνουν πλέον το τάνκερ να κατευθύνεται προς την Τουρκία. Υπενθυμίζεται πως τα αρχικά δεδομένα υποδείκνυαν πως προορισμός του ήταν το λιμάνι της Καλαμάτας, ωστόσο η Ελλάδα αποσαφήνισε πως θα δεν παρέχει βοήθεια/ υποστήριξη στο σκάφος. Στη συνέχεια, δεδομένα το Σάββατο το έδειχναν να πηγαίνει προς το λιμάνι της Μερσίνης στην Τουρκία, όπου θα κατέπλεε στις 31 Αυγούστου. Αλλά ούτε αυτό ισχύει μια και κατευθύνεται πλέον νότια της Κρήτης.

Οι ΗΠΑ, που υποστηρίζουν ότι το τάνκερ ανήκει στους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν (οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από την Ουάσινγκτον) έχουν προειδοποιήσει τις χώρες της περιοχής να μην του παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ NEWSBREAK

ΣΧΟΛΙΑΣΕ ΤΟ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ