ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Οι Ιρανοί πούλησαν το πετρέλαιο, κάτω από τη μύτη των Αμερικανών!

Must Read

Εαν δεν είναι πόλεμος προπαγάνδας, τότε η είδηση αποτελεί σοκ για τις ΗΠΑ, μια και η Τεχεράνη ανακοίνωσε ότι ήδη έχει πουλήσει το πετρέλαιο που είχε το πλοίο…τρομοκράτης. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε ο Ιρανός κυβερνητικός εκπρόσωπος υποστηρίζοντας ότι είναι δουλειά του νέου ιδιοκτήτη το που θα πάει το τάνκερ!

Σύμφωνα με το Reuters, ναυτιλιακά δεδομένα της Refinitiv Eikon δεν δείχνουν πλέον το τάνκερ να κατευθύνεται προς την Τουρκία. Υπενθυμίζεται πως τα αρχικά δεδομένα υποδείκνυαν πως προορισμός του ήταν το λιμάνι της Καλαμάτας, ωστόσο η Ελλάδα αποσαφήνισε πως θα δεν παρέχει βοήθεια/ υποστήριξη στο σκάφος. Στη συνέχεια, δεδομένα το Σάββατο το έδειχναν να πηγαίνει προς το λιμάνι της Μερσίνης στην Τουρκία, όπου θα κατέπλεε στις 31 Αυγούστου. Αλλά ούτε αυτό ισχύει μια και κατευθύνεται πλέον νότια της Κρήτης.

Οι ΗΠΑ, που υποστηρίζουν ότι το τάνκερ ανήκει στους Φρουρούς της Επανάστασης του Ιράν (οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί τρομοκρατική οργάνωση από την Ουάσινγκτον) έχουν προειδοποιήσει τις χώρες της περιοχής να μην του παρέχουν οποιαδήποτε βοήθεια.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This