ΕΦΚΑ: Μπόνους-σκάνδαλο σε υπαλλήλους του!

Επιβραβεύονται γιατί... σηκώνουν τα τηλέφωνα!

Must Read

Αστρονομικό μπόνους έως 7.200 ευρώ κατ’ έτος για υπαλλήλους του ΕΦΚΑ που φέρνουν εις πέρας τον άθλο να… σηκώνουν τα τηλέφωνα στους πολίτες προβλέπει τροπολογία που κατέθεσε χθες ο Κωστής Χατζηδάκης.

Η διάταξη ορίζει ότι θεσπίζεται επιβράβευση για τους υπαλλήλους που απασχολούνται στην υποστήριξη της εξυπηρέτησης πελατών μέσω του τηλεφωνικού αριθμού 1555, εφόσον επιτυγχάνουν ποσοτικούς στόχους επίλυσης ζητημάτων ασφαλισμένων και συνταξιούχων.

Παράλληλα, επεκτείνεται για το 2022 η επιβράβευση των υπαλλήλων του e-ΕΦΚΑ βάσει ποσοτικών στόχων εκκαθάρισης συντάξεων.

Η ίδια πολυ-τροπολογία προβλέπει επίσης:

α) Παρατείνεται μέχρι 31 Δεκεμβρίου 2021 η προθεσμία για τους ελεύθερους επαγγελματίες οφειλέτες ασφαλιστικών εισφορών του e-ΕΦΚΑ που έληγε χθες, προκειμένου να ενταχθούν στο δεύτερο στάδιο ρύθμισης (έως 120 δόσεις) του ν. 4611/2019

β) Κατ’ εξαίρεση για το έτος 2021, για τη χορήγηση τακτικής επιδότησης ανεργίας εποχιακά απασχολουμένων στον κλάδο τουρισμού – επισιτισμού, μειώνεται από 100 σε 50 ο απαιτούμενος αριθμός ημερών ασφάλισης για την καταβολή του τακτικού επιδόματος ανεργίας.

γ) Αίρεται το κώλυμα εγγραφής στα Μητρώα του ΟΑΕΔ για τους ρητινοκαλλιεργητές των πληττόμενων περιοχών της Εύβοιας που έχουν την ιδιότητα του μέλους δασικού – αγροτικού συνεταιρισμού, ώστε να μπορούν να έχουν πρόσβαση στα ωφελήματα που απορρέουν από την εγγραφή στο Μητρώο, υπό τον όρο ότι δεν ασκούν δραστηριότητα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This