Νέα φορολοταρία: Δείτε αν είστε ο μεγάλος τυχερός του επάθλου των 50.000 ευρώ!

Είναι πολλά τα λεφτά (Άρη)...

Must Read

Πραγματοποιήθηκε σήμερα η πρώτη κλήρωση της νέας φορολοτάριαςαπό την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων (ΑΑΔΕ), με έναν μεγάλο τυχερό να… τσεπώνει 50.000 ευρώ, σύμφωνα με τις αλλαγές που είχε εξαγγείλει ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας πριν από 10 ημέρες.

Ως είθισται, στη φορολοταρία συμμετέχουν όλες οι αποδείξεις από τις συναλλαγές με «πλαστικό» χρήμα, ενώ, στην περίπτωση που το ποσό που καταναλώνεται με χρήση κάρτας ή άλλου ηλεκτρονικού μέσου πληρωμής μέσα στο μήνα αναφοράς υπερβαίνει το 30%, 50% ή 70% του μηνιαίου εισοδήματος, οι λαχνοί διπλασιάζονται, τριπλασιάζονται ή τετραπλασιάζονται αντίστοιχα, ενώ οι λαχνοί κάθε συμμετέχοντα, προσαυξάνονται κατά 50% για κάθε προστατευόμενο τέκνο.

Η πίστωση του ποσού που αντιστοιχεί στο χρηματικό έπαθλο γίνεται ατόκως, μετά τη δήλωση του τραπεζικού λογαριασμού, ενώ το κάθε έπαθλο είναι αφορολόγητο, δεν θεωρείται εισόδημα και δεν υπόκειται σε καμιά κράτηση υπέρ του Δημοσίου ή τρίτου.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο τέλος κάθε έτους θα διεξάγεται, πλέον, μια «σούπερ» Χριστουγεννιάτικη κλήρωση στην οποία συμμετέχουν, αθροιστικά, όλοι οι λαχνοί που συγκεντρώθηκαν για τον κάθε πολίτη. Στη συγκεκριμένη κλήρωση αναδεικνύονται δώδεκα τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλο 100.000 ευρώ ο καθένας, καθώς και τυχεροί λαχνοί που κερδίζουν χρηματικό έπαθλα των 1.000 ευρώ, το πλήθος των οποίων θα προσδιορίζεται από το συνολικό χρηματικό ποσό που τυχόν παραμένει αδιάθετο κατά τις μηνιαίες κληρώσεις από το Σεπτέμβριο έως και τον Αύγουστο.

  • Δείτε εδώ αν είστε μεταξύ των τυχερών της κλήρωσης.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This