Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Ανατροπή με την ημερομηνία πληρωμής του!

Αλλαγές της τελευταίας στιγμής

Must Read

Στο έλεος της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας είναι οι καταναλωτές, με την κυβέρνηση να μοιράζει με πομπώδες τρόπο επιδόματα-ψίχουλα που δεν ενισχύουν ουσιαστικά νοικοκυριά και επιχειρήσεις. Οι ανατιμήσεις πνίγουν τους οικογενειακούς προϋπολογισμούς και οι μισθοί δεν φτάνουν ούτε για το πρώτο δεκαήμερο!

Και ενώ μέχρι σήμερα γνωρίζαμε ότι, η πληρωμή της επιταγής ακρίβειας των 200 ευρώ θα γίνει μέχρι τη Μεγάλη Τρίτη, 19 Απριλίου, παρόλα αυτά η τροπολογία που κατατέθηκε αργά τα ξημερώματα φέρνει ανατροπή στην ημερομηνία καταβολής των συγκεκριμένων χρημάτων. Στη χθεσινή τροπολογία προβλέπεται ότι τα 200 ευρώ θα καταβληθούν στα ευάλωτα νοικοκυριά έως τη Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου.

Ενδεικτικό του χάους και της ασυνεννοησίας που επικρατεί στο οικονομικό επιτελείο είναι ότι άλλα ανακοινώνουν οι υπουργοί της κυβέρνησης και άλλα τελικά γίνονται! Πριν μερικές ημέρες η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου είχε δηλώσει σε συνέντευξή της ότι, «στοχεύουμε να καταβληθεί τη Μεγάλη Τρίτη και πιστεύω θα τα καταφέρουμε. Αυτά τα 200 ευρώ θα μπουν κατευθείαν στους λογαριασμούς των δικαιούχων».

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This