Θα εκτιναχτούν οι πλειστηριασμοί μέσα στο καλοκαίρι!

Δεν θέλουν να μείνει τίποτα σε ελληνικά χέρια!

Must Read

Πολύ δύσκολο αναμένεται το καλοκαίρι, καθώς εκτός από την εκτόξευση των τιμών στα προϊόντα και στην ενέργεια, οι πολίτες θα έρθουν αντιμέτωποι και με εκτίναξη των πλειστηριασμών που αναμένεται να είναι τριπλάσιοι σε σύγκριση με το πρώτο τρίμηνο του 2022.

Οι Έλληνες θα δουν τις περιουσίες τους να βγαίνουν «στο σφυρί» και ενδεικτικό των όσων έρχονται είναι το γεγονός ότι πολλοί σπεύδουν στις τράπεζες μήπως καταφέρουν να σταματήσουν τις διαδικασίες, ενώ στην ηλεκτρονική πλατφόρμα είναι αναρτημένοι 124.321 πλειστηριασμοί και οι 1.181 θα πραγματοποιηθούν για την επόμενη εβδομάδα, ενώ όλο τον Μάιο αναμένεται να φτάσουν τους 4.071.

Το 84% των πλειστηριασμών που πραγματοποιήθηκαν από το 2018 μέχρι και σήμερα, έχει επισπευσθεί από τράπεζες ή από εταιρείες διαχείρισης! Δεν θέλουν να μείνει τίποτα σε ελληνικά χέρια!

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This