Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ: Θα δοθεί τελικά και το καλοκαίρι;

Θολό παραμένει το τοπίο

Must Read

Μπορεί οι διαρροές να ξεκίνησαν αναφορικά με το ενδεχόμενο να δοθεί μία επιπλέον οικονομική ενίσχυση όπως εκείνη που δόθηκε το Πάσχα που μας πέρασε, ωστόσο όλα δείχνουν ότι αυτές οι διαρροές μπορεί να ήταν και απλώς μυθεύματα…

Ο λογαριασμός δεν βγαίνει για το οικονομικό επιτελείο, παρά το γεγονός ότι πολλοί βιάστηκαν να προεξοφλήσουν το ενδεχόμενο ότι το κράτος θα μοιράσει και άλλα χρήματα! Η εξίσωση παραμένει ένα δύσκολο σενάριο, έως και ακατόρθωτο… Και όλα αυτά συμβαίνουν, την ώρα που η κοινωνία «βράζει» και είναι κυριολεκτικά σε πανικό, καθώς δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα. Παρόλα αυτά η κυβέρνηση αρνείται πεισματικά να βοηθήσει δραστικά τους πολίτες της, και το μόνο που κάνει είναι να μοιράζει «ψίχουλα».

Οι διαρροές από το κυβερνητικό επιτελείο ανέφεραν ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξετάζει να δώσει ένα «επίδομα καλοκαιριού» περίπου στα μέσα Ιουλίου. Τα στελέχη όμως του Υπουργείου Οικονομικών φαίνεται πως έχουν άλλη άποψη… Ωστόσο συζητιέται να δοθεί μόνο στους πιο ευάλωτους -στα όρια της φτώχειας- ένα νέο, δεύτερο έκτακτο επίδομα 200 ευρώ. Με λίγα λόγια να «μικρύνει» περαιτέρω η «ψαλίδα» των δικαιούχων του επιδόματος συγκριτικά με τις πέντε κατηγορίες στις οποίες δόθηκε το Πάσχα.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This