Έξαλλοι οι ελαιοπαραγωγοί στην Κρήτη με την κυβέρνηση: «Δεν θα έχουμε λάδι ούτε για το φαγητό μας»

Εφέτος υπήρξε μείωση των προκαταβολών των ενισχύσεων, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να επιβιώσουν

Must Read

Οργή και απελπισία από τους ελαιοπαραγωγούς της Κρήτης που ζητούν από την κυβέρνηση να δώσει λύση στο πρόβλημα της ακαρπίας και να τους στηρίξει οικονομικά. Η τιμή του ελαιολάδου ανεβαίνει ανεξέλεγκτα, με την παραγωγή να μειώνεται διαρκώς και το κέρδος να επωφελούνται μεσάζοντες.

Οι παραγωγοί στην Κρήτη τονίζουν πως είναι αδύνατον να επιβιώσουν και από τα υψηλά μεροκάματα δηλώνοντας πως εάν δεν λάβουν αποζημιώσεις, «δεν θα έχουμε λάδι ούτε για το φαγητό μας»!

Οι αγρότες υπογραμμίζουν πως εφέτος υπήρξε μείωση των προκαταβολών των ενισχύσεων, με αποτέλεσμα να αδυνατούν να επιβιώσουν. Επιπλέον, εάν δεν στηριχθούν από την κυβέρνηση, η ποσότητα του παραγόμενου ελαιολάδου θα μειωθεί ακόμη περισσότερο των επόμενο χρόνο.

Δείτε το βίντεο

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This