Άνοιξε η πλατφόρμα της ΑΑΔΕ για ραντεβού διασύνδεσης ταμειακών με POS

Από 23 Μαρτίου θα μπορούν να διατυπώνουν διαφωνίες για τα καταχωρισμένα στοιχεία

Must Read

Άνοιξε την Παρασκευή η πλατφόρμα, στην οποία θα δηλώνονται από τις επιχειρήσεις τα προγραμματισμένα ραντεβού για την διασύνδεση των ταμειακών μηχανών (ΦΗΜ) με POS.

Όπως αναφέρεται στην σχετική ανακοίνωση της ΑΑΔΕ, τίθεται σε λειτουργία το Μητρώο Παρεχόμενων Υπηρεσιών Τεχνικής Υποστήριξης, όπου θα πρέπει να καταχωρίσουν τα ραντεβού με τις υπόχρεες επιχειρήσεις.

Η δήλωση των προγραμματισμένων ραντεβού, που θα πρέπει να υλοποιηθούν εντός Απριλίου, θα πραγματοποιείται έως 1η Απριλίου 2024. Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη στο myAADE > Εφαρμογές > Λοιπές Υπηρεσίες.

Ο έλεγχος θα πρέπει να γίνεται στο «Μητρώο και Επικοινωνία»/Στοιχεία Επιχείρησης» στην ψηφιακή πύλη «myAADE» μετά την υποβολή Δήλωσης Πληροφοριών από τις επιχειρήσεις τεχνικής υποστήριξης.

Από 23 Μαρτίου θα μπορούν να διατυπώνουν διαφωνίες για τα καταχωρισμένα στοιχεία επιλέγοντας την σχετική ένδειξη. Η επιχείρηση τεχνικής υποστήριξης ΦΗΜ θα ενημερώνεται μέσω ΑΑΔΕ, ώστε να προχωρήσει στις απαραίτητες διορθώσεις.

Οι επιχειρήσεις για τις οποίες δεν θα έχει δηλωθεί προγραμματισμένο ραντεβού έως τις 22 Μαρτίου 2024, θα λάβουν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για την άμεση ανεύρεση επιχείρησης τεχνικής υποστήριξης.

Δείτε επίσης:

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This