Απίστευτο: Βουλευτής της ΝΔ διαμαρτύρεται επειδή «κόβουν» πλοίο από τις Κυκλάδες για να εξυπηρετηθεί η Σαμοθράκη

Must Read

«Τα ψηφαλάκια πάνω από όλα» κάπως έτσι θα μπορούσε να ερμηνευτεί το περιεχόμενο της ερώτησης του νεοκλεγέντα βουλευτή Κυκλάδων της ΝΔ, Φίλιππου Φόρτομα σχετικά με τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια των πλοίων.

Ο γαλάζιος βουλευτής ούτε λίγο ούτε πολύ με ερώτηση που κατέθεσε προς τον υπουργό Ναυτιλίας, διαμαρτύρεται, για το ότι προγραμματίζεται η προσωρινή αποδρομολόγηση του πλοίου Άρτεμις από τα ενδοκυκλαδικά δρομολόγια προκειμένου να αντιμετωπιστεί η κρίση στην ακτοπλοική σύνδεση της Σαμοθράκης!

Μάλιστα όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο κ. Φόρτωμας, «η περικοπή δρομολογίων στον τουριστικότερο νομό της χώρας, τις Κυκλάδες κι ενώ η τουριστική περίοδος βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, δημιουργεί σοβαρό πρόβλημα μετακίνησης επιβατών και μεταφοράς εμπορευμάτων, με ότι αυτό συνεπάγεται για τις τοπικές οικονομίες».

Τι ζητάει

Μάλιστα κάνει και ένα βήμα παραπάνω υποστηρίζοντας ότι «περιορίζεται η διασύνδεση των νησιών με την πρωτεύουσα του νομού, την Σύρο, ενώ σχεδόν αποκόπτεται η σύνδεση της μεγάλης πλειοψηφίας του νησιωτικού μας συμπλέγματος με τις Δυτικές Κυκλάδες».

Κατόπιν αυτών, ο κ. Φόρτωμας, μέσω του ερωτήματος που κατέθεσε, ζήτησε από τον κ. Πλακιωτάκη ενημέρωση ως προς τις ενέργειες στις οποίες προτίθεται να προβεί, ώστε να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι μετακινήσεις του επιβατικού κοινού και η ακτοπλοϊκή εξυπηρέτηση των νησιών, χωρίς να περικοπούν δρομολόγια της ενδοκυκλαδικής γραμμής.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This