Η μεταφυσική της Καλλιθέας

Μόνο τυχαία δεν ήταν η απόφαση του Κυριάκου να κηρύξει την προεκλογική περίοδο από την συγκεκριμένη περιοχή

Must Read

Ο χρησμός του Κυριάκου Μητσοτάκη για την οσμή εκλογών, δεν ήταν τυχαίος. Αντίθετα, σεβόμενος πάντα το σύμπαν και έχοντας στο πλευρό του έναν από τους καλύτερους αστρολόγους παγκοσμίως, επέλεξε την συγκεκριμένη στιγμή και την Καλλιθέα για να κηρύξει στην ουσία τον προεκλογικό του αγώνα.

Η ημερομηνία και ο τόπος που επέλεξε για την συγκεκριμένη δήλωση, ήταν προσεκτικά μελετημένα εδώ και καιρό.

Η Καλλιθέα ήταν μονόδρομος, διότι στο συγκεκριμένο σημείο ο Κυριάκος είχε κάνει την πρώτη δημόσια συγκέντρωση του όταν αποφάσισε να κατέβει στην πολιτική, το 2003, για τις εκλογές του 2004.

Ούτε η ημερομηνία ήταν τυχαία. Ο Κυριάκος ως Ιχθύς, περίμενε την ευθυγράμμιση των άστρων στο ζώδιο του. Όπως άλλωστε ο ίδιος έχει αποκαλύψει από το βήμα της Βουλής, τα άστρα αποτελούν τον οδηγό του για όλες τις σημαντικές αποφάσεις.

Μία ανάγνωση στην πρόβλεψη για τους ιχθύες, την συγκεκριμένη ημερομηνία, θα πείσει και τους πιο δύσπιστους:

Ο τομέας της δουλειάς και της καριέρας είναι αυτός που παρουσιάζει το περισσότερο ενδιαφέρον αυτή την εβδομάδα για σένα. Οι κόποι σου επιτέλους θα φέρουν καρπούς και οι γύρω σου θα αναγνωρίσουν την αξία σου. Είναι πολύ πιθανό να αναβαθμιστεί η θέση σου, ενώ εάν έψαχνες για δουλειά, μάλλον θα βρεις αυτή των ονείρων σου. Ό,τι ξεκινήσεις τώρα θα είναι επιτυχημένο, όσο δύσκολο κι αν σου φαίνεται. Ίσως να κάνεις κάποιες δεύτερες σκέψεις, ειδικά εάν κληθείς να πάρεις μια σημαντική απόφαση για τα επαγγελματικά σου, για το κατά πόσο μέσα σου είσαι ικανοποιημένος από τις συνθήκες που θα επικρατήσουν. Ωστόσο, οι καλές οικονομικές απολαβές που θα έχεις θα εξαφανίσουν κάθε προβληματισμό σου. (Πηγή: Astrology.gr)

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This