Ο Σταϊκούρας προσπαθεί να πείσει ότι… μπινελικονόταν για δυο ώρες με τους τραπεζίτες

Τα ίδια έπαθε και ο Δον Κιχώτης με τους ανεμόμυλους!

Must Read

Εκλογές έρχονται και το κυβερνητικό επιτελείο προσπαθεί με κάθε τρόπο να ανεβάσει τις «μετοχές» του. Έτσι και ο υπουργός Οικονομικών προσπαθεί να πείσει για την σκληρή μάχη που έδωσε με τους τραπεζίτες, βάζοντάς μας σε πειρασμό να του στείλουμε δώρο μια πετσέτα για τον ιδρώτα.

Μιλώντας λοιπόν ο Χρήστος Σταϊκούρας σε κοινοβουλευτικούς συντάκτες αναφερόμενος κυρίως στη συνάντηση που είχε με τις διοικήσεις των συστημικών τραπεζών έδωσε την πληροφορία ότι «επί δύο ώρες μπινελικονόμασταν»!

«Είμαι ικανοποιημένος στο βαθμό που οι τράπεζες έφτασαν στα όρια τους. Είναι ένα βήμα προς τη σωστή κατεύθυνση, αλλά απέχουμε ακόμη. Σώζουμε κάποιους, δεν μπορώ να σώσω παραπάνω. Είναι λύση για αρκετούς δανειολήπτες, περίπου 30.000. Ήταν και αυτή κακή συζήτηση, διότι συνεχίζω να πιέζω ώστε να γίνουν εμπροσθοβαρώς πιο ενεργοί. Στις αρχές της επόμενης χρονιάς η επόμενη συνάντηση», σύμφωνα με όσα είπε ο Σταϊκούρας που μάλλον θαυμάζει τον Δον Κιχώτη και την μάχη που έδωσε με τους ανεμόμυλους…

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις τελευταίες & σημαντικές ειδήσεις.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο YouTube για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Ακολουθήστε το newsbreak.gr στο κανάλι μας στο Viber για να είστε πάντα ενημερωμένοι.

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο newsbreak.gr

Tο newsbreak.gr δημοσιεύει κάθε σχόλιο το οποίο είναι σχετικό με το θέμα στο οποίο αναφέρεται το άρθρο. Ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δε σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε. Σε κάθε περίπτωση ο καθένας φέρει την ευθύνη των όσων γράφει και το newsbreak.gr ουδεμία νομική ή άλλη ευθύνη φέρει.

ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΣΧΟΛΙΟΥ

εισάγετε το σχόλιό σας!
Πληκτρολογήστε το όνομα σας

Περισσότερα Βίντεο

Latest News

Διαβάζονται τώρα

More Articles Like This